2777
2789
عنوان

بعنوان مربی شنا وفیتنس هر سوالی دارین بفرمایین جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنم میرم زیر آب بالا نمیام چرا😂😭

پای دوچرخه تمرین کن دستات حالت سیب بکش زیر اب و پاها ضربه ای ب کف اب

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

سخت نگیرتاثیر رسانه اس که حساس شدیواگرنه ادری هیپرون هم شکم داشت بزن تو نتاون رحم هس بافت چربی اضافه ...

از این شکم فقط خلاص شم 

خیلی رو مخمه

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
شکم شکمشکمآب کردن این وامونده🤕

بررسی  ازمایش هورمون ها و تنبلی تخمدان در ابتدا

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

چقدر طول میکشه مدرک مربیگری بگیریمفرق مربی با غریق نجات چیه

مربی ی کار تکنیکال

نجات غریف ی کار سرعتی و عملی هس

با توجه براستعداد و تایمی ک میزاری .موفق باشین

چرا گاهی ریزه داری دادم اینقدر و سیر نمیشم از سفره پا میشم هنوز گرسنمهچه ورزشایی واسه ی اب شدن شکم ا ...

رژیم پروتیینی

حالا واقعا شنا روی اندام تاثیر داره ؟ من خیلی لاغرم ، بیام شنا بدتر نمیشم ؟

شنا کالری سوز قوی داره .کارش فرم دهی نیس با بدنسازی بهتر ب خواستتون میرسین