2777
2789
عنوان

شماهایی که پسربچه ده ساله دارین

100 بازدید | 6 پست

پسر درحالت کلی بچه پرانرژی وشیطونیه حالا که تابستون شده وکل روز خونست همش میگه حوصلم سرمیره  فوتبال ثبت نامش کردم اما هقته ای دوجلسه هست هرجلسه اونیم ساعت اما بقیه اوقات حوصلش سرمیره شماها که حالا مدارس تعطیل شده برا پسربچه هاتون چه سرگرمی وبرنامه هایی میریزین که اوقاتشون پربشه؟؟

پسر من خیلی شیطون نیست از اول

گاهی تی وی میبینه،دوچرخه سواری میکنه،کلاس زبان میره گاهی هم تو ماشین خودشو مشغول میکنه تمیز میکنه دستمال میکشه میشوره

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

فیلیمو بگیر کارتون ببینه 

انیمه های خوب دان کن براش 

باهم بازی کنین 

پازل های خفن و تعداد بالا درست کنین 

از این دفترهای رنگآمیزی سخت و پرطرح بگیر براش 

کلاس زبان بره 

شنا بره 

یکی از آلات موسیقی هم میتونه یاد بگیره و کل روز تمرینش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه پسر ۱۱ ساله و یه ۸ ساله دارم 

پارسال کلاس فوتبال می‌ذاشتم اما دیدم انقدر شلوغه به خاطر یه شوت زدن باید کلی تو صف وایسه اصلاً بازی هم نمی‌تونه بکنه چیزی هم یاد نمی‌گیره 

فقط پول حروم کردن بود فقط کلاس زبان می‌فرستمش که براش یه فایده‌ای هم داشته باشه الان یک ساله 

صبحا صبحانشونو میدم می‌برمشون پارک اونجا با هم فوتبال بازی می‌کنن یا با بچه‌های دیگه 

بعد که میایم خونه یا گوشی بازی می‌کنم یا با داداشش بازی می‌کنه یا هم شطرنج بازی می‌کنیم فیلم سینمایی براشون دانلود می‌کنم روزی یه بار

اسم فامیل هم همینطور 

به هر حال یه جوری باید سرشو گرم کنی 

طفلیا حق دارند 

زمان ما همش تو کوچه بودیم 

اما خوب الان امنیت نیست من خودم به هیچ عنوان نمی‌ذارم برم بیرون تنهایی