2777
2789
عنوان

چهار روزه خونریزی قهوه ای دارم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز داشتین ؟ در حد چند قطره؟ مشکلی به وجود نیومد؟

سه چهارروزمیشدمثلا لک میزدرولباسم یادستمال میزاشتم اونجام قهوه ای میشدقرمزنبودخداراشکرمشکلی برام پیش نیومدفکرکنم مال لانه گزینی جنینه فقط استراحت کن انشاالله چیزی نیست

نشاسته چی بخورم؟ گندم یا ذرت یا برنج

بزن نت عزیزم فک کنم برنج بزن محبوبه حمیدی ماما بوشهر ایشون بشدت باتجربه آنلاین پانزده دقیقه ای ربع ساعت بهت مکالمه میده پنجاه نوبت بگیر آنلاین ازش مشاوره بگیر 

سونو کردم ساک بارداریو دیدن گفتن هنوز قلب تشکیل نشده دوباره سونو نوشتن برای هفته دیگه

خب الهی شکر خارج رحمی نیست وساک رو دیدن چون یکی ازعلائم خارج رحمی همین لکه بینی قهوه ای هست.اون آمپولی که بهتون زدن احتمالاپروژسترون بوده.حالا فردا که بری احتمالا دوباره سونو میشی وهم آمپولت میده هم شیاف فقط ازدکتر بپرس که حتما شیاف رو مقعدی استفاده کنی

چرا میخوام اما خیلی ناامید شدم و گریه کردم چند روز هیچ کاری نکردم نه ظرفی شستم نه غذایی درست کردم ام ...

عزیزم بارداری همینه

ن گریه کن نه ناامید شو

برو برات شیاف پروژسترون بنویسن یا خودت از داروخونه اکتوژست 400 بگیر مقعدی 12 ساعتی یک بار بزار قطع میشه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40