2777
2789

سلام خانما چجوری خانوادتونو راضی کردید ازدواج کنید من خانوادم همش دنبال بهونه هستن یا وقتی خواستگار میخواد بیاد غر میزنن همش مینالن که میخوایم جهیزیه تو بدیم چیزی نداریم احساس سربار بودن میکنم از کسی خوشم بیاد اونا خوششون نمیاد اونا از کسی خوششون میاد که من خوشم نمیاد درکم نمیکنن دوس دارم بدونم چجوری با مخالفت خانواده ازدواج کردید و اینکه حاضرن بخاطر اینکه جهیزیه ندن خرج نکن منو بدبخت کنن

راهکار میخوام چجوری نظرمو بگم که خانوادم موافقت کنن همش فکر میکنم کاشکی کسی بود اشنا میشدم باهاش که ارزش اینو داشته باشه که بخاطرش جلوی خانوادم بایستم ولی فکر نکنم کسی وجود داشته باشه

چندسالته ؟

با کسی دوستی میخواد بیاد خواستگاری ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

عزیزم برو سرکار بگو خودم خورد خورد میخرم (الکی)

البته با وام ازدواج راحت میشه یه جهاز جور کرد

اگه رسم چن تا تیکه با داناد هم داشته باشید دیگه خیلی راحتتر میشه

۳۰۰ ۳۵۰ وامه 

برو سرکار قسطاشو خودت بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم برو سرکار بگو خودم خورد خورد میخرم (الکی)البته با وام ازدواج راحت میشه یه جهاز جور کرداگه رسم ...

ینی واقعا با ۳۵۰ میلیون میشه جهیزیه داد ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

شما چن سالتونه؟

من دلم میخواد مامان بابام بدونن که دیگه بچه نیستم از پس خودم برمیام

همش میگن ازدواج برا تو زوده هنو تو گناه داری😐😂

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

چندسالته ؟با کسی دوستی میخواد بیاد خواستگاری ؟

نه با کسی دوست نیستم کدوم پسر با دوستی میاد خواستگاری، معرف دوستمه منو معرفی میکنه ولی خانوادم مخالفن خواستگار بیاد دعوا میکنن بخصوص داداشم و بابام حوصلشونو ندارم فقط فکر خودشونن

نه با کسی دوست نیستم کدوم پسر با دوستی میاد خواستگاری، معرف دوستمه منو معرفی میکنه ولی خانوادم مخالف ...

وا خب دلیلشون چیه ؟ فقط همین جهیزیه ؟

چندسالته ؟

بیشتر ببینید
عزیزم برو سرکار بگو خودم خورد خورد میخرم (الکی)البته با وام ازدواج راحت میشه یه جهاز جور کرداگه رسم ...

متاسفانه سرهر کاری رفتم درآمدش خیلی کمه مطمینی میشه با وام جهیزیه خرید اخه سن من کم میدن وام 

شما چن سالتونه؟من دلم میخواد مامان بابام بدونن که دیگه بچه نیستم از پس خودم برمیامهمش میگن ازدواج بر ...

۳۵ دیگه دارم وارد ۳۶ میشم دوس ندارم خانوادم مدام برام تصمیم بگیرن داداشم ازدواج کرد اصلا از من نظر نخواست چون دخترم منو محدود میکنن

۳۵ دیگه دارم وارد ۳۶ میشم دوس ندارم خانوادم مدام برام تصمیم بگیرن داداشم ازدواج کرد اصلا از من نظر ن ...

راست میگین

بنظرم باید بشینین خیلی جدی صحبت کنین باهاشون چون هم عاقلین هم بالغ بگین 

بگین برا تصمیماتی که در مورد زندگیتون میگیرن از شما هم نظر بخوان

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

وا خب دلیلشون چیه ؟ فقط همین جهیزیه ؟چندسالته ؟

هم جهیزیه هم فکر میکنن من از پس خودم برنمیام خسته شدم اینقدر منو کوچیک میبینن اعتماد ب نفسمو پایین آوردن همش مقایسه میکنن منو با بقیه دخترا 

ینی واقعا با ۳۵۰ میلیون میشه جهیزیه داد ؟

آره عزیزم برقی ها رو ایرانی و فقط واجبا رو بخر فرشم ماشینی بگیر 

تهران مبل ۶۰تومنی هم هست تختم میشه قیمت پایینش رو پیدا کرد

اول بزرگا و تو چشما رو بگیر بعد قابلمه و کاسه بشقاب 

چینی هم نگیر ملامین بگیر اگه پولت نرسید خورده ریزه ها رو نگیر

پرده و لوسترم و تلوزیون رو بنداز گردن شوهره ایشالا حل میشه