2777
2789
عنوان

دکتر بهم قرص جلوگیری داده اما من

169 بازدید | 13 پست

من برا پوستم رفتم چون گفت پریودات منظم نیست ی قرص بنام کنتراسمین داده گفته مثل همون قرص جلوگیری مصرف کن 

رو خوده بسته نوشته از روز پنجم پریودی بخور اما اخه من اصلا معلوم نیست کی پریود بشم الانم چند روزه خوب شدم حالا حالا ها نمیشم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟ واسه پوست چرا قرص جلوگیری؟بیشتر باید به فکر پریودی نامنظم باشی تا پوست

پریود نامنظم باشه مهم نیست از اول همین بوده ..خوده نا منظمی باعث جوش میش

چرا؟

ببین منم به خاطر همین نامنظمی پریود قرص خوردم تا یک سال بعدش یهو رحمم شدید تیر میکشید که جونم بالا میومد

بعدم اگر تقریبا هر ماه میشی با تاخیر نگران نشو مهم اینه که میشی 

و خیلی ها هم تا سن 23 اینا پریودشون منظم نیست من الان که 21 ام تازه داره منظم میشه 

عزیزم شما احتمالا تنبلی تخمدان داری که هم پریودت نا منظمه و هم جوش میزنی .....حتما استفاده کن .منتظر شو پریود بشی و از روز پنجم پریود شروع ‌کن ‌هم جوش هاتو میبره و هم پریودهاتو منظم میکنه

ای بابا ..پزشکیتون رو از کدوم دانشگاه گرفتین ..!!

عزیزم درست صحبت کن

بنده  6 ماه خودم خوردم ک میگم باث شد ی زائده در بیاد زیر بلم ک بعدا دکترا تشخی دادن بخاطر اون قرصا بوده    

من تجربه ام رو گفتم ولی شما برای ادبتون حتما ی فکری بکنید

broke and I still see you in all my pieces

عزیزم درست صحبت کنبنده 6 ماه خودم خوردم ک میگم باث شد ی زائده در بیاد زیر بلم ک بعدا دکترا تشخی داد ...

قرار نیست این اتفاق برای همه بیوفته  چون برای شما افتاده ..الان یه سری ها با عمل بینی هم فوت میکنن ‌!!پس هیچ کس عمل نکنه که مثلا یکی فوت کرده....منم شش ماه خوردم .پریودمو منظم کرد و جوش های صورتمو برد ....