2777
2789

به شدت کینه ای هستم 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین بهت خیلی ویژگی خوبی حالا من جواب به ذهنم نمی‌رسه بقیشم با دعوا میگم

جوابم نداشتی تو اولین فرست که یادت اومد با خنده حرفتو بزنم شوهرم میگه امون از تو که با شوخی تا سر استخونشونو میسوزونی

بنظر اطرافیانم خییییلی زیاد حرف میزنم و زیاد سکوت نمیکنم خیییییلی زیاد اهل غیبت کردنم خیییییلی زیاد فکر و خیال میکنم و گریه میکنم و خودخوری میکنم بدی ادمها خییییییلی زیاد تو ذهنم میمونه و اصلا هیچ جوره فراموش نمیکنم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بیشتر ببینید

اینکه خیلی رک و راست واقعیت رو میگم واهل تظاهر نیستم ولی متاسفانه تو جامعه ما هرکس اینطور باشه از همه جا طرد میشه

و یه اخلاق خیلی بد دیگه دارم همش غر میزنم و همیشه نیمه خالی لیوان و میبینم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷