2777
2789
عنوان

آمپول سینال اف

46 بازدید | 6 پست

سلام. من توی سیکل ای وی اف هستم 

دکترم گفته دو روز آخر ۳۰۰ واحد سینال اف بزنم. طبق بروشور قلم رو روی ۴۸ درجه گذاشتم واسه ۳۰۰ و تزریق کردم . ولی بازم تهش اضافه می مونه. با اینکه روی دارو نوشته سینال اف ۳۰۰ . 

چرا همش استفاده نمیشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان همه رو خودم زدم فردا اخریشه یعنی اشتباه زدم؟؟؟

والله من از روز اول همشو بیرون ن تو مطب زدم خیلی وحشتناک تو ناف جرات نداشتم ولی اونا دقیق همشو تزریق میکردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله من از روز اول همشو بیرون ن تو مطب زدم خیلی وحشتناک تو ناف جرات نداشتم ولی اونا دقیق همشو تزریق ...

با شرکت سیناژن تماس گرفتم الان گفتن اون میزان رو خودمون بیشتر ریختیم محض احتیاط و نیازی به مصرف کلش نیست. 

با شرکت سیناژن تماس گرفتم الان گفتن اون میزان رو خودمون بیشتر ریختیم محض احتیاط و نیازی به مصرف کلش ...

ااا خبر نداشتم خوبه تماس گرفتی  انشالله ای وی اف موفق داشته باشی  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با شرکت سیناژن تماس گرفتم الان گفتن اون میزان رو خودمون بیشتر ریختیم محض احتیاط و نیازی به مصرف کلش ...

عه اومدم بگم برا منم همیشه اضافه میاد و عادیه، ولی نمیدونستم علتش اینه چه جالب

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

بیشتر ببینید