2777
2789
عنوان

چجوری با این وضع درس بخونم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 41 پست
طی سال خوندی؟خب بخون ساعت ۱۲تا ۱۲شبیعنی ی فصلم نخوندی حتی🥲

چرا خوندم کلا درسم خوبه

مشکل اینه که مامانم هی میخواد باهامون دعوا کنه اخه به من چه که شما با برادرت مشکل داری😑💔

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید
برو کتابخونه یا در اتاقتو ببند بشین بخون فقط برا غذا از اتاق دربیا

اتاق ندارم😂😑

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهمیای عزیز 

من خودم به عنوان یه دهمی که سه سال قبلمو ازار و اذیت کشیدم میگم ارزش نداشت همه چی از دهم شروع میشه 

من تاپیک اولم پستاشو ببینید

جنگ خانوادگی داشتیم طلاق پدر و مادرم کسی که خیلی دوستش داشته بودم رفته بود 

تو مدرسه تازه میخواستن اخراجم کنن 

ولی من حواسم گذاشتم رو درسم تا صبح هم بیدار بودم 

من علوم پارسالو ۲۰ اوردم. حتی امتحان تیزهوشان علوم خوب زدم 

نگران هیچی نباشید شما ها میتونید 

امسال اسون در میارن صد درد ❤️

منم همین دردو دارم. مادرم با همه دعوا داره با ما با برادرم با زن داداشم با کل خانواده. اتاق جدا هم ن ...

ای بابا مامان منم همینجوریه

منم ندارم

بیشتر ببینید
نهمیای عزیز من خودم به عنوان یه دهمی که سه سال قبلمو ازار و اذیت کشیدم میگم ارزش نداشت همه چی از دهم ...

ممنون خیلی بهم روحیه دادی❤❤

شما الان تیزهوشانی؟

بیشتر ببینید
چرا خوندم کلا درسم خوبهمشکل اینه که مامانم هی میخواد باهامون دعوا کنه اخه به من چه که شما با برادرت ...

اشکالی نداره موزیک بی کلام بزار و قشنگ بشین بخون

آفرین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

I am a teacher🌷🌻ارشد تکواندو ام زبان میخونم و کنکوری407ام✨🌷یه روز میام تاپیک میزنم میگم مربی تکواندو شدم و تیچر زبان و لیسانس ام و گرفتم و برای فوق میخونم💫🌻 اون روز نزدیکه....من قراره یه زن موفق بشم یه مادر خوب یه فرزند خوب برای خانواده ام و یه خواهر خوب و نوه ای خوب و برادرزاده و خواهرزاده ای خوب باشم و مهم تر از همه همسر خوبی باشم💞🫂

بیشتر ببینید
اتاق ندارم😂😑

کتابخونه عمومی ببین جایی باز هست یا بشین منطقی باهاش حرف بزن وقتی با یکی دعوا کرده دلیلی نداره تو رو اذیت کنه. حتی شده برو تو پارکینگ بشین تو ماشین بخون

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

آره جانم ❤️😉 تو میتونی ببین وضعت از من بد تر که نبود فصلای اخرو با گریه میخونم

رشته تون چیه؟

بیشتر ببینید
نهمیای عزیز من خودم به عنوان یه دهمی که سه سال قبلمو ازار و اذیت کشیدم میگم ارزش نداشت همه چی از دهم ...

مرسی عزیزم بابت اتفاق های بد زندگیت ام متاسفم💔🥲

اگه الان بخونم تا فردا میتونم تموم کنم و ۲۰بگیرم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

I am a teacher🌷🌻ارشد تکواندو ام زبان میخونم و کنکوری407ام✨🌷یه روز میام تاپیک میزنم میگم مربی تکواندو شدم و تیچر زبان و لیسانس ام و گرفتم و برای فوق میخونم💫🌻 اون روز نزدیکه....من قراره یه زن موفق بشم یه مادر خوب یه فرزند خوب برای خانواده ام و یه خواهر خوب و نوه ای خوب و برادرزاده و خواهرزاده ای خوب باشم و مهم تر از همه همسر خوبی باشم💞🫂

بیشتر ببینید
کتابخونه عمومی ببین جایی باز هست یا بشین منطقی باهاش حرف بزن وقتی با یکی دعوا کرده دلیلی نداره تو رو ...

باشه ممنون بابت راهنمایی تون😘

بیشتر ببینید