2777
2789

یعنی خودتو دوست باش به خودت ارزش بده

براخودت وقت بذار 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعتی برای خودت ارزش قائل باش تو مواقع حساس نگو خودم مهم نیستم

برای خودت وقت بگذرون 

به خودت برس

تصویر اگر زیبا نبود،نقاش خوبی نیستی🍓از نو دوباره رسم کن؛🍇تصویر را باور نکن!:)🍉   یک عدد تینیجر که به اینجا پناه اورده🌈هر وقت خواستی بهم گیر بدی که چرا اینجام امضامو دوباره بخون�🌚🌝 از 1402/10/23 اینجام ولی تعلیق شدم نمیدونم چرا کاربری جدید همون تاریخ شد😐😂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اعتماد بنفس داشته باش،،، روی خودت عیب نزار هی مثلا بگی فلانی از بهتره و......،،، اعتماد بنفس دا ...

خب اعتماد بنفس یعنی چی 

میدونم یعنی چیا ولی میخوام درستشو بفهمم چون اعتماد بنفس من اشتباهه لطف میکنید بگید

لایک نکنید ممنون

😂😂😂😂🤣اره ممنونم

آفرین 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂