2777
2789
ما از نحوه تاپیک زدنت به عقل و شعور و تربیتت پی بردیم

عزیزم ولش کن، هر کس از درون آشفتگی هایی داره که بقیه ازش بی اطلاع هستن، متن تاپیک حکایت از یه آشفتگی درونی رو داره ک ما علتش رو نمیدونیم، خدا بهش کمک کنه

خدا رو چه دیدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب شما هیج  ارتباطی نداره چرا دنبال شوهریم این یک

دوم تو خودت چرا شوهر کردی؟

یکی از زندگی مجردیش سیر شده و ب ازدواج کردن پناه میبره

کاش بفهمید.

چه میشه کرد ؛ دیگه زورم به نخواستنش نرسید.

ب شما هیج ارتباطی نداره چرا دنبال شوهریم این یکدوم تو خودت چرا شوهر کردی؟یکی از زندگی مجردیش سیر شد ...

من شوهر نکردم عزیزم ولی خب این تاپیکو زدم که صلوات بفرستن واسه کسایی که دوست دارن ازدواج کنن چرا میپرین به ادم واقعا ک

عزیزم ولش کن، هر کس از درون آشفتگی هایی داره که بقیه ازش بی اطلاع هستن، متن تاپیک حکایت از یه آشفتگی ...

اها پس همه اشفتگی درونی دارن یکی شوهر میخواد یکی ماشین یکی پول 😐🙄

اها پس همه اشفتگی درونی دارن یکی شوهر میخواد یکی ماشین یکی پول 😐🙄

نه عزیزم

خواسته های آدما از آشفتگی درونی نیست

شما هم خواسته خودت رو نگفتی

خواسته بقیه رو به کنایه گفتی ک این کنایه گفتن علت داره، یا حالت از درون به یه دلیلی خوب نیست، یا هم سلیقه صحبت کردن نداری

من برات ده تا صلوات میفرستم که ازین حالت خارج بشی 

خدا رو چه دیدی

دهنتو ببند ترشیده، دخترای اینجا به دعای امثال تو نیازی ندارن

میدونستی این طرز حرف زدنت از کجا میاد از اشفتگی درونیت و عقده های تو زندگی متاهلی من خواستم جوابتو ندم ک بی احترامی نکنم ولی شما دست بردار نبودی بهتره نمی اومدی تاپیکم بحای توهین کردن و خیلیا که مث خودت بیسواد و عقده داشتن تاییدت کردن شما بیشعوری یا من برو ببین من چطور برخورد کردم با لحن تند و بدت واقعا متاسفم ای کاش اول یاد میگرفتی چطور با دیگران صحبت کنی بعد ازدواج میکردی همه چی که شوهر شوهر نیست حالا واسه شمام صلوات میفرستم انشالله مشکلات و گرفتاریات حل بشه معلومه دغدغه داری تو زندگیت