ما از نحوه تاپیک زدنت به عقل و شعور و تربیتت پی بردیم
عزیزم ولش کن، هر کس از درون آشفتگی هایی داره که بقیه ازش بی اطلاع هستن، متن تاپیک حکایت از یه آشفتگی درونی رو داره ک ما علتش رو نمیدونیم، خدا بهش کمک کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دهنتو ببند ترشیده، دخترای اینجا به دعای امثال تو نیازی ندارن
میدونستی این طرز حرف زدنت از کجا میاد از اشفتگی درونیت و عقده های تو زندگی متاهلی من خواستم جوابتو ندم ک بی احترامی نکنم ولی شما دست بردار نبودی بهتره نمی اومدی تاپیکم بحای توهین کردن و خیلیا که مث خودت بیسواد و عقده داشتن تاییدت کردن شما بیشعوری یا من برو ببین من چطور برخورد کردم با لحن تند و بدت واقعا متاسفم ای کاش اول یاد میگرفتی چطور با دیگران صحبت کنی بعد ازدواج میکردی همه چی که شوهر شوهر نیست حالا واسه شمام صلوات میفرستم انشالله مشکلات و گرفتاریات حل بشه معلومه دغدغه داری تو زندگیت