2777
2789

منم میخوام عوض کنممممم

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میکنن مخصوصا اسم امام و اینا که باشه یا کلا باید بیخیال بشی برای تغییر اسم یا هم که با هزار مکافات

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید
خیلی اذیت میکنن مخصوصا اسم امام و اینا که باشه یا کلا باید بیخیال بشی برای تغییر اسم یا هم که با هزا ...

این پدر مادرای مام یه نگاه نمیکنن ببینن قرن چند زندگی میکنیم یه اسم درست درمون بذارن رومون

یوخ یوخ یوخ 

جدی؟؟؟ ینی عوض میشه اصلا یا فقط اذیت میکنن

احتمالش یک به هزاره فک کنم. چندین نفر رو دیدم که میخواستم عوض کنن نتونستن و بیخیال شدن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بیشتر ببینید
این پدر مادرای مام یه نگاه نمیکنن ببینن قرن چند زندگی میکنیم یه اسم درست درمون بذارن رومون

😂😂 موافقم 

بیشتر ببینید