2777
2789
عنوان

چرا همخونم اینجوره درکش نمیکنم

158 بازدید | 23 پست

همخونم هست 

یکسال باهمیم 

اشپزی و تمیز کاریمون نوبتیه 

از بابت کارا اختلافی نداریم 

ارامش دارم همخونه قبلیا خیلی اذیتم کردم

اما بعضی اخلاقاش رو‌مخمه 

مثلا یبار نشده بگه بیا بریم بیرون فقط با دوستا خودش میره 

هربارم رفتیم بیرون ک خ کم بوده پیشنهاد من بوده 

هروقت دوستاش دعوت کرده خونه یجور برا من قبافه گرفته ک من نشینم پیششون 

بعد یروز ک من دوستم دعوت کردم عین کنه خود چهارساعت نشست البته دوستمم تحویلش گرفت حسابی 

و مث سگ پشیمون شدم ک چرا یکار نکردم ک بره اما مخم نکشید ک چ حرکتی بزنم 

حالا میخوام بار بعد اگ دعوتی داشتم قبلش بگم من مهمان  دارم اما تو داخل اتاقت باش راحت باش 

چون زورم گرفته روزا عادی یبار باهام ننشسته بعد با دوستام میشینه 

در طی روز بلکه اتفاقی همو تو خونه ببینیم  وگرنه تمرگیده‌تو اتاقش مداوم حتی غذاشم تو اتاقش میخوره 

چند وقت پیش گف بیا بریم فلانجا من میدونستم چون دوستاش نمیان بمن گفته بعد هفته بعد همونجا با دوستاش رفت حتی ب من تعارفم نزد 

کلا روال زندگیمون این هرکی تو اتاق خودشه 

هرکی با دوستا خودش میره بیرون 

اما من دوس داشتم گاهی تو پذیرای بشینیم حرف بزنیم فیلم ببینبم یا حداقل ماهی یبار بریم بیرون 

برا همبن ازش حرصم گرفته و بدم‌میاد ازش

حتی یبار فیلم پخش کردم گفتم بیا ببینیم اومد بعد گوشیش  ز خورد تا نیم ساعت بعد گف ببخشید تماس داشتم فیلم ناقص موند منم بساط جمع کردم 

وقتی هم میره بیرون همیشه در اتاقش قفل میکنه 

جذیدا هم کاری داره فقط پیام میده حای وقتی تو خونهم 

سلام هم ک میکنه نکاهم نمیکنه ک این بنظرم یجور بی احترامیع 

واقعا برام عجیبه چرا اینحوره ک حتی نمیخواد همکلام بشه یا نگاهم کنه 

بنظرتون این ادم اخلاقش چجوره؟ من خیلی اذیت میشم تو خونه ای ک جوش سرده اما تنهایی هم نمیتونم این الان تو کارا کمکم

راه حلی هست برای ترمیم رابطه ؟ 

بنظرم توقعت بالاست خیلی 

همخونه این و تمام 

اذیتتم ک نمیکنه 

شوهرت نیس ک وظیفش باشه تا اینحد برات تایم بزاره 

بنظرم نیتی ازین رفتارش نداره 

فقط درونگراست و با دوستای خودش فقط حال میکنه 

ممکنه یسری رفتارای شما هم باعث فاصله گرفتنش شده باشه 

درکل چیزی نیس ک بخوای کینه ب دل بگیری

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم توقعت بالاست خیلی همخونه این و تمام اذیتتم ک نمیکنه شوهرت نیس ک وظیفش باشه تا اینحد برات تایم ...

واقعا درونگراس؟ اگ ایجوره پ چرا دوستمو دعوت کردم پیشمون نشست و قبلا چند بار چف با فلان دوستت بریم بیرون

واقعا درونگراس؟ اگ ایجوره پ چرا دوستمو دعوت کردم پیشمون نشست و قبلا چند بار چف با فلان دوستت بریم بی ...

شاید دوست شما تایپ اون بوده خواسته ارتباط بگیره 

بنظرم شخصیتشو بپذیر و خودتو اذیت نکن 

اون آدم مدلش اینه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

اتفاقا به نظرم هم خونه خوبی داری،منم تجربه خوابگاه و هم خونه رو چندین سال داشتم در زمان گذشته، مسله اینه که شما توقع داری مدل شما باشه و باهات صمیمی بشه که خب اون اونجوری نیست به هر دلیلی ،شمام دوستات میان ببر اتاق خودت که ایشون نیاد وسطتتون... بعضی ادما رسمی ان که بهترم هست،در اتاقشم قفل کنه واقعا اشکالی نداره خب حریم خصوصیش هست ،همه چیزو به خودت نگیر وگرنه اذیت میشی،بخوام از تجربیاتم بگم یه کتابهه،فقط درین حد بگم  یکی از هم خونه هام وسایلمو میدزدید کم کم و یکی دوبارم سر کیف من دیده بودنش،یکیشون از دوست پ..سری که خودمم باهاش صمیمی نبودم و در حد اشنایی بود پول قرض کرده بود پشت سر من منم با یارو بهم زدم  ،روابط منو با تمام هم خونه های دیگم  بهم میزد تا با من تنها باشه  و من پپشتش باشم

واقعا درونگراس؟ اگ ایجوره پ چرا دوستمو دعوت کردم پیشمون نشست و قبلا چند بار چف با فلان دوستت بریم بی ...

فازش به فاز دوستت میخورده حتما ،دیدی با یکیی تازه اشنا میشی ولی خیلی خوشت میاد ازش و حرف مشترک دارید با هم،انگار خیلی وقته همو میشناسید

بنظرم توقعت بالاست خیلی همخونه این و تمام اذیتتم ک نمیکنه شوهرت نیس ک وظیفش باشه تا اینحد برات تایم ...

خدا خیرت بده شوهر هم ازین کارا نمیکنه😂😂حداقل شوهر من که نمیکنه ،بقیه رو نمیدونم

خدا خیرت بده شوهر هم ازین کارا نمیکنه😂😂حداقل شوهر من که نمیکنه ،بقیه رو نمیدونم

والا نمیدونم چ توقعی اخه از نظر من وقتی با ینفر زیر ی سقفی هیچ حرف نزنی و ماهی یبارم بیرون نری خب جو سرد خشک بیخودیه 

امروز بش گفتم من خونه ام کاری داری ب خودم بگو گف باش فک کردم با پیام کارم زودتر راه میفته اما دوباره ...

خوب شاید دوست داره تنها باشه و دلش نمیخواد زیاد صحبت کنه و وقتش گرفته بشه .

شاید رفتار شما باعث آزارش میشه .شما هم بهتره دوستای دیگه ای پیدا کنی و با ایشون صرفا مثل همخونه رفتار کنی