2777
2789
عنوان

این سوتی وحشتناکه بود بنظرتون

156 بازدید | 20 پست

😂😐

ماله 1ماه پیشه چن روزه باز یادم اومده عصبیم کرده

سر کلاس دانشگاه استاد داشت نمره نیان ترم رد میکرد میپرسید شاغلین یا ن ننره بیشتر میداد

ب من ک رسید گفتم بمن زیاد بدین مت دعام میگیره دعاتون میکنم😂تا اینجاش همه خندیدن عیب نداره باحال بود

اما بخش بعدی😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️در ادامه کاش دهنم بسته میبود گفتم من خونه کمکم مامانم میدم (ینی اینم کاره) ک اینجا زیاد کسی نخندید و من میگم چرا ایقد چرت و پرتگفتم و عصبیم خصوصا حرف دوم 

نظر شما چیه

میخوام این من، من نباشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیز بدی نگفتید

اتفاقا باید برای بقبه یک جور گوشزد محسوب بشه که کارهای خونه یادگرفتن هم لازمه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

چیز خاصی نیست یک ماه بهش فکر کنی البته مزه پرونی سر کلاس زیاد کار قشنگی نیست

الان ک فکر میکنم تقریبا همه سرکلاس ایجور بودن ینی شوخی رو داشتن یا برای ارائه 

ولی من میگم دومی رو نباید میگفتم زیاد شد

و دیگه سر کلاس جلسه بعد حرفی نزدم

حالا ضایع بود؟ در چ حد

من کلا هم زیاد فکر میکنم

میخوام این من، من نباشه

نظر من اینه ،بعد از یه ماه، بجز خودت، هیچکی این مکالمه یادش نیست

خدا کنه

این ک. میگین تا حدودی درسته کلا اونا زیاد فکر نمیکنن حدتقل دخترایی ک من باهاشونم سریع فراموش میکنن ولی من حس میکنم بقیه منو دلقک میبینن

میخوام این من، من نباشه

نه چیز بدی نگفتیداتفاقا باید برای بقبه یک جور گوشزد محسوب بشه که کارهای خونه یادگرفتن هم لازمه

ن با خنده گفتن بد بود

ینی چی ک کارای مامانمو میکنم😑😑😑پ بقیه چ میکنن

اخ کاش ساکت میبودم🤧

میخوام این من، من نباشه

ن با خنده گفتن بد بودینی چی ک کارای مامانمو میکنم😑😑😑پ بقیه چ میکنناخ کاش ساکت میبودم🤧

به نطر من بد نیومد

روی اعتماد به نفستون کار کنید

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.