2777
2789

۹۰ سالشه هزینه پرستار نداره دیگ هم نمیتونه تنها زندگی کنه چون پوکی استخوان داره کسی هم بجز ۴ تا دختر نداره پسر هم نداره حقوق بازنشستگیم نداره ولی خب سالمه ن قند ن قلبش ن فشار فقط باید مراقبش بود نیفته .بشدت فضول و گند زبون

تا صبح ک ۵ یا ۶ بار میره دستشویی مامانم خواب ب چشم نداره از استرس ک نکنه بیفتع و شوک عصبی ب مامانم هی وارد میکنه این اعصاب خوردی میزنه ب کمرمامانم ودردش بدتر میشه ‌رفتم دسشویی دیدم انقد کثیفه ک اصلا بمیرم از دسشویی نرفتن بهتره  .فقط داره مارو از پا درمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت وظیفه شه که از مادرش نگه داری کنه حالا هر چقدر هم سختی بکشه. اونم تو این سن تازه ازش مراقبت مبکنی سنی که واقعا نمیتونه تنها باشه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

وای عمر خودش کرده چی بگم از فردای خودش خبر نداره شاید ما زودتر بمیریم 

ولی کاش خدا آدما را تا این سن نگه نمیداشت 

منم میترسم خدای ناکرده مامانم چند سال دیگه اینجوری شه و مسئولیتش ییفته به من 

من اصلا اینقدر دوسش ندارم بخوام با رضایت مواظبش باشم 

وظیفه منم نیست به تنهایی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بیشتر ببینید
خدایا! مرگ منو برسون قبل اینکه محتاج بنده هات بشم!

همچنین مرگ منو 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بیشتر ببینید
مادرت وظیفه شه که از مادرش نگه داری کنه حالا هر چقدر هم سختی بکشه. اونم تو این سن تازه ازش مراقبت مب ...

دقیقااااااا 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دستشویی تو حیاطهیا تو خونه؟؟؟هردفعه میره دستشویی اصلا دستهاشو میشوره؟؟خیلیها دیدم حتی دستهاشونو نمیش ...

ب بهداشت خودش نترس میزسع پیرزن خودخواه فقط اونجایی ک هس رو اهمیت نمیده 

اره همینم مونده

خب دستشویی خونه خودتون مگه نیست؟ اگه تو نشوری مامانت با اون کمردردش باید بشوره، نمیشه که پیرزن رو بیرون کرد ولی میشه تقسیم کار کرد که به مامانت فشار نیاد.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
وای عمر خودش کرده چی بگم از فردای خودش خبر نداره شاید ما زودتر بمیریم ولی کاش خدا آدما را تا این سن ...

افرررین درک میکنی ادم دل خوشیم ازشون نداره ن ازثی گذاشتن ون حتی اخلاق دارن