2777
2789
عنوان

دخترعموم دوباره ازدواج کرد ولی چه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 29 پست
اتفافا من ک ازنزدیک بودم میدونم باید کتکش زذدوما ابروی ما داره میره خواهربزرگشم همین بود میگفتن فلان ...

شما شخص مهمی نیستی که تعیین تکلیف کنی دیگران تو تربیت بچه هاشون باید کتکشون بزنن یا نه، نه مدرک روانشناسی داری نه دوتا کتاب خوندی لااقل؛ که اگه خونده بودی طرز فکر مسمومت این نبود

بچه دار شم قشنگ بلدم یه جوری تربیتش کنم مثل شما سرش تو زندگی بقیه نباشه، یه فکری به حال خودت بکن و اگه خیلی نگران آبروتی رفت و آمد نکن، کسی که بخواد شخصیت شمارو با توجه به دخترعموت بسنجه مشکل از خودشه، مگه اینکه شما هم ایراداتی داشته باشی که نخوای درز پیدا کنه!

وکیل وصی دیگران نباش بیخودی

شما شخص مهمی نیستی که تعیین تکلیف کنی دیگران تو تربیت بچه هاشون باید کتکشون بزنن یا نه، نه مدرک روان ...

جوک گفتی نه

بنده ۹۸واحد تربیتی کاربا نوجوان گذروندم

کارورزی رفتم

میدونم چی درسته یانه

شما ک ته مطالعت اینستا و گوگله داری به منی ک برای تربیت آموزش. دیدم فتوا میدی؟ 

مشکل همینه افراد بیسوادی مثل شما گندزدن به اموزش ما

مشکل تو مدرسه همینه مدرسه نمیتونه درست کنه دانش اموز چون خانواده ها داغوننن

بااین طرز فکرتون جامعه کردید این

لطفا حرف زدن وعلم نداری سکوت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شخص مهمی نیستی که تعیین تکلیف کنی دیگران تو تربیت بچه هاشون باید کتکشون بزنن یا نه، نه مدرک روان ...

فعلا برو کنکورتو بده بچه مدرسه ای 

بعد بیا نصیحت کن🤣🤣🤣

جوک گفتی نهبنده ۹۸واحد تربیتی کاربا نوجوان گذروندمکارورزی رفتممیدونم چی درسته یانهشما ک ته مطالعت ای ...

همین که به خودت اجازه میدی بدون شناخت به خانواده‌ها بهشون بگی داغون، نشون دهنده‌ی شخصیتت هست

اگه معلمی واقعا متاسفم برای جامعمون که بدون تست شمارو معلم کرده

ریپلای بکنید یا نه دیگه جوابتونو نمیدم، از همین یه پیم تا ته شخصیتتون رو رفتم

فعلا برو کنکورتو بده بچه مدرسه ای بعد بیا نصیحت کن🤣🤣🤣

عزیزم شما اگه واقعا اون واحد هارو پاس کرده بودی میدونستی از رو تاپیک های قبل قضاوت نکنی چون مدرسه ای نیستم و ۲۰ سالمه❤️

به فکر درمان عقده هات باش وگرنه منم میتونم از تاپیکت استفاده کنم و بهت بگم با سن ۲۶ سال هنوز پدر مادرت معتقدن بچه‌ای! که واقعا هم درسته

همین که به خودت اجازه میدی بدون شناخت به خانواده‌ها بهشون بگی داغون، نشون دهنده‌ی شخصیتت هستاگه معلم ...

شما برو درستو بخون

تو خودت باید اموزش ببینی 

درضمن شما سطح تحصیلاتمو قضاوت کردی 

بدو سردرست و تو جایی ک علم نداری دهنتو ببند کوچولو

عزیزم شما اگه واقعا اون واحد هارو پاس کرده بودی میدونستی از رو تاپیک های قبل قضاوت نکنی چون مدرسه ای ...

الان. ۲٠یا۱۸فرقی کرد تو این ک باید درس بخونی؟ 

درضمن درفساد و... بچه ام دیگ 

من جای تو بود گوشی میبندم میشینم سردرسم بچه جون درضمن قراربود ریپ نزنی ک🤣

الان. ۲٠یا۱۸فرقی کرد تو این ک باید درس بخونی؟ درضمن درفساد و... بچه ام دیگ من جای تو بود گوشی میبندم ...

اینو میگم و میرم، خدا به داد اطرافیانت برسه همین

اگه تو این سالا درس نخوندم کار کردم و تو نمیتونی "دهنتو باز کنی" و بخوای کنکوری بودنم رو نقطه ضعف بدونی

بهش افتخار میکنم و همچنان متاسفم که شما معلم کشورمی

اینو میگم و میرم، خدا به داد اطرافیانت برسه همیناگه تو این سالا درس نخوندم کار کردم و تو نمیتونی "ده ...

دوباره میگم برو بشین سردرست

من کارم تربیته تو کارت درس خوندنه 

دیگه ام فشارنخور باشه نازی

خب پس تقصیر سن دختر ننداز !! انتخابش اشتباه بوده و ربطی به سن دختره نداره

ربط داره ادم سنش میره بالا عاقلترمیشه 

من کراش بچگیم امروز ازدواج کرد حتی خجالت میکشم بگم یه روزی ازاین خوشم میومد ادما عاقل میشن

ربط داره ادم سنش میره بالا عاقلترمیشه من کراش بچگیم امروز ازدواج کرد حتی خجالت میکشم بگم یه روزی ازا ...

من بتو کار ندارم . ان شاءالله ۴۰ به بعد ازدواج کنی کاملا پخته بشی !! و خب من انتخابای تو خیابون با پسرای کوچولو و تینیجر رو نگفتم !! اینایی ک میگم خاستگار خوب داشتن و خب خداروشکر خیلیم خوشبختن

من بتو کار ندارم . ان شاءالله ۴۰ به بعد ازدواج کنی کاملا پخته بشی !! و خب من انتخابای تو خیابون با پ ...

اسکولی عزیزم یا عقده ای؟ زیر سن ۱۸تو بعضی کشورها ازدواج ممنوعه گلم شاید شما چهل پخته شی ولی من تو این سنم پختم 

درضمن یه روانپزشک برو یکم مشکل داری🤣🤣🤣