2777
2789
عنوان

آیا بچه دار شدن ظلم و خودخواهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 64 پست
خیلی مسئولیت داره و اینکه نه از پس هزینه های الان واقعا نمیتونم بر بیام کلا ی خونه خیلی نقلی داریم ب ...

چند سال شده که ازدواج کردی در ضمن شما ها که معتقد به یه شرایط ایده‌آل برای فرزند آوری هستین چرا بز بدون بچه وخرج اضافه پیشرفت ندارین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس بی عدالتیها هم خواست خدا بوده و ظالم بنده فرمانبردار خدا !!!!!

خیلی بده گناهمون و گردن خدا بندازیم خدا خواست بچه دار شیم خدا خواست ثروت نداشته باشیم خو این مدل ادما چه فرقی با گاو دارن🤔

تاپیکای استارتر مال همون مدت عضویتشه فقط چندتا تاپیک تو یه روز زدهحداقل سرک میکشین درست بکشین

ارع بالاتر گفتم تاریخش مال امساله فک کردم مال سالهای قبل .ولی توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنی عزیزم خیلی احتیاج داری 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خیلی بده گناهمون و گردن خدا بندازیم خدا خواست بچه دار شیم خدا خواست ثروت نداشته باشیم خو این مدل ادم ...

خودشون هم نمیدونن این طرز تفکر مغایر با فلسفه اسلام هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خودشون هم نمیدونن این طرز تفکر مغایر با فلسفه اسلام هست .

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترسک سر جالیزه؟🤣🤣🤣

فرزند رحمت و برکت خونه است با اومدنش رزق مادی و معنوی زیادی وارد خونه میشه این نسخه بر خلاف قانون خدا از طرف صهیونیست برای ازبین بردن جمعیت مسلمانان علل الخصوص تشیع است وگرنه در تبلیغات غرب تاکید زیادی بر فرزند آوری هس نشون میداد زنه کارگر بود درحین کار به فرزند ش شیر میداد

کاش از پرورشگاه بچه بیاری که حداقل یک نفر که داره زجر میکشه خوشحال کنیحیف خدا ب من نه پول داد نه شوه ...

به مجرداها هم از سال ۹۶ به بعد بچه میدن ولی اونقدر میارن و میبرنت اونقدر سخت میگیرن باید زمینی خونه ای به اسم اون بچه بزنی

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترس ...

اگر خدا اراده کنه همون مترسک سر جالیز هم حامله میشه 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نفرت دارم این مدل ادما میگن کار خداس اگه کار خداس چرا دختر مجردا بچه دار نمیشن پس شوهر اون خانم مترس ...

چه جالب شماها با استدلال هاتون فلسفه حتی نظرات فیلسوف های غربی زیر سوال میبرید