2777
2789
عنوان

حس میکنم این بنده خدام نی نی سایته

204 بازدید | 11 پست

یکی از فامیلای شوهر هست هروقت هرچی توی نی نی سایت ترند میشه اونم بحث دربارش راه میندازه و صحبت میکنه توی جمع دقیقا همون مواقع😁

یبار بحث صبحانه درست کردن برای شوهر یبار بحث شاغل و خانه دار یبار بحث ازدواج خانم ۴۰ ساله با پسر ۲۵ ساله 

دقیقا همون موقع ها که تاپیکای پربازدید مضمونش ایناست😬

میترسم تاپیک بزنم بره تا عمق تاپیکامم بخونه

😂😂

نگو یکی از فامیلای ماهم حس میکنم تو سایته پیگیره منه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید

😂😂

خدایا شکرت🤍                                   بلند شو نور چشمام🤎                     دلم خیلی برات تنگ شده ، دلم تنگِ چشاته . عشق دلم . نفسم . امروز چشمای یه نفر ، منو یاد مظلومیت چشمات انداخت و بار دیگه یادم اومد که ندارمت و قرار نیست دیگه هیچوقت داشته باشمت...قرار نیست بغلت کنم و ببوسمت ..قرار نیست دستتو بگیرم و قدم بزنیم..دیگه هیچوقت قرار نیست موهای فرفریتو دم اسبی ببندم..دستتو بیاری و برات لاک بزنم... تو قلبم بودی . با رفتنت بخش بزرگی از قلبم از بین رفت . قربون چشمات بشم کوچولوی من.. چه کابوس بزرگیه😔 ..کاش بودی...رفتی که برای همیشه تو یادها یه کوچولوی ۳ سال و نیمه باقی بمونی..اخ عزیزم😭

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس سایت تبادل نظر که ایرانی باشه چی میشناسی ؟

اگر عضو باشه نی نی سایت رو معرفی میکنه.

املای هم نباشیم که غلط های همدیگر را بشماریم.  🍂🍂            انشا هم باشیم و همدیگر را درک کنیم🍃🍃🍃

الان تاپیکت رو میبینه😂🗿

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید