2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بلند شد منو بزنه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 48 پست
نازاحت نباش این از مهربونی شماست ک حالشو پرسیدی ،خوب کردی ،دیگه رفتو امدتو قط کن دیگه ام ب پدرشوهرت ...

باشه عزیزم میخواستم 

پدرم در اومد این چند سال براش بنویسم 

بعد گفتم ولش کن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتم مامان جان شأن شخصیت مارو اینطور چیزا که بچه بزنه ی نفر رو نمیاره پایین شأن شخصیت مارو شما م ...

چرا دیونه سریع پیام دادی کیرت هم حسابشون نکن درسته اینجا پدر شوهرت گناهی نداره ولی همینکه پیام دادی خودتو پایین آوردی وقتی بهت بی احترامی کردن سگ محلش کن تو خودتو به قهر بگیر که اونا بیان بگن عرپس از ما خبر نمیگیره حالام دست پیش بگیر بگو من چون دلم مهربونه بازم با این بی احترامیا پیام دادم دیگه به تخمم نیستن 

اسی واکنش خیلی زیاده بود خیلی ازمن غریبه به گوشت باشه همچین اوقاتی در کمال ارامش یه جمله کوتاه بگو ب ...

میدونی واکنشم اصلا برای اون نبود 

واکنشم برای طی این چند سال 

به شوهرم همونجا هم گفتم گفتم میگی 

فاطمه هیچی نگو 

چهار سال خفه خون گرفتم دیگه نمیتونم 

باشه عزیزم میخواستم پدرم در اومد این چند سال براش بنویسم بعد گفتم ولش کن

ن عزیزم همین ک طرف شمارو گرفتن کافیه خودش میدونه زنش چه ادمیه ،هیچی نگو پیام دادن اصلن مهم نیست ،تا چند وفتم اصلن نرو اونجا و رفتوامدتو قطع کن،زمان همه چیزو درست میکنه،چند روز ک شوهرتم نره اونجا مادرش خودش دلش تنگ میشه و میشینه ب کاراش فکر میکنه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دیونه سریع پیام دادی کیرت هم حسابشون نکن درسته اینجا پدر شوهرت گناهی نداره ولی همینکه پیام دادی ...

دقیقا میخاستم ی چیزی مودباته براش بنویسم فکر نکنه به گوه خوردن افتادم فقط دلم سوخت به حال پدر شوهرم 

بهش گفتم مامان جان شأن شخصیت مارو اینطور چیزا که بچه بزنه ی نفر رو نمیاره پایین شأن شخصیت مارو شما م ...

سلام اولش داشت خوب پیش میرفت که سکوت کردی و پدرشوهرت بش گفت ساکت باش اون بچه بوده

اگر فقط میگفتی این چیزا شان آدمو پایین نمیاره چون به بچه بچگی کرده

دیگه بعدش هم همه متوجه اش می کردن که رفتارش اشتباه بوده

اما اینکه از واڗه های گوه و خر استفاده کردی ، خیلی بد شد 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ن عزیزم همین ک طرف شمارو گرفتن کافیه خودش میدونه زنش چه ادمیه ،هیچی نگو پیام دادن اصلن مهم نیست ،تا ...

نه بابا بوده یک سال تمام زنگ نزده به پسرش

البته پدر شوهرم همش پیگیری میکرد که بریم 

ولی اون اصلا

اعصابم خورد شد که چرا خودم سبک کردم پیامش دادم

تو کار بدی نکردی که خودتو سرزنش می کنی

من فکر می کنم حتی کار درستی کردی چون پدرشوهرت ازت دفاع کرده

حتی اگه الان هم ازت ناراحت باشه و جواب پیامت رو نده ولی به خاطر پیامت خوشحال شده

دقیقا میخاستم ی چیزی مودباته براش بنویسم فکر نکنه به گوه خوردن افتادم فقط دلم سوخت به حال پدر شوهرم

بابا الان زن پیرسگش پیشش نشسته داره پرش می‌کنه اصلا ارتباط نگیر باهاشون اونم الان قلبش درد نمی‌کرد دم داشت بخاطر خودش از دعوا جلوگیری کرده به قوم شوهر اعتماد نکن دیگه هم نرو خونشون

نه بابا بوده یک سال تمام زنگ نزده به پسرشالبته پدر شوهرم همش پیگیری میکرد که بریم ولی اون اصلا

چ مادری بهش بگو تو ک اصلن مرده زنده پسرتم مهم نیست برات حالا نگران پایین اومدن شخصیتش هستی با ی زدن کوچیک بچه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام اولش داشت خوب پیش میرفت که سکوت کردی و پدرشوهرت بش گفت ساکت باش اون بچه بودهاگر فقط میگفتی این ...

میدونی فقط و فقط این موضوع نبوده 

طی این چهار سال پدرم در آورده رو گفتم 

حتی شوهرم می‌گفت فاطمه هیچی نگو 

ساکت 

گفتم من دیگه بعد چهار سال خفه خون نمی‌گیرم فهمیدی؟؟!

چ مادری بهش بگو تو ک اصلن مرده زنده پسرتم مهم نیست برات حالا نگران پایین اومدن شخصیتش هستی با ی زدن ...

مامانم میگه 

میگفتی عزیزم تو یک سال از بچت خبری نداشتی

نگران زدن کسی نباش 

انگار الآنم بی خبری 

بابا الان زن پیرسگش پیشش نشسته داره پرش می‌کنه اصلا ارتباط نگیر باهاشون اونم الان قلبش درد نمی‌کرد د ...

وای دقیقا دقیقا نمی‌دونم  از این کارا چی بهش میرسه