2777
2789
عنوان

میخوام برا مهریه به خواستگارم بگم خونشو باید بده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 188 پست

من یه زنم بعد این همه سال عمرا بیام چیزی به نام شوهرم بکنم 

چرا مردا باید اول کاری بیان خونه بدن به یه دختر غریبه؟

اینکه بگیم زنشه شریک زندگیشه و فلان همش حرفه 

اگه بگه صلح عمری میکنم چی؟ قبول نیکنی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو که داری حق طلاقو میگیری . حضانت بچه هم بگیر . البته حرف از مهریه بزنی خواستگارت فرار میکنه و دیگه ...

حق طلاقو نمیده برای همون توی ذهنمه پلن دوم  مهریه سنگین باشه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍میخوام به طور ریاکارانه اعلام کنم ک طی یک اتفاق و تصمیم یهویی نمازخون شدم! از ۲۹ اردیبهشت ۴۰۴ به بعد نمازامو خوندم اگر میخواین شروع کنین اما نمیدونین از کجا بگید راهنمایی کنم یاعلی

بیشتر ببینید

من اگر مرد بودم چیزایی که توی مجردی بدست اوردم سر عقد به همسرم نمیدادم

مهریه ای که گفتید از نظر من زیاد و غیر منطقیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
قبول نکنه بره پی کارش چون واقعا کسی ک از همین اول بحث کنه تا اخرش هم بحث میکنه

جدی اگه پسر بودم از ازدواج با تو فرار میکردم کار به نه شنیدن نمی‌رسید 

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

چون سکه کم نوشتم دیگه طرف ما سکه ها همه زیاده من به جای سکه خونه نوشتم اگر سکه بنویسم باید ۲۰۰ ۳۰۰ ...

زرنگی دختر نه؟:))) سکه رو با خونه مقایسه میکنی؟ 

بهرحال ابدا کار عاقلانه ای نیست اون مردم خیلی بعید قبول کنه

همون تعداد سکه مرسومت رو طلب کن

ما رسم داریم نصف خونه ای که قراره بخره به نام عروس میشه. به همراه ۱۳تا سکه‌

تازه حق طلاق و همه چی هم با عروسه

هر عروسی هم برای نمکش‌ ی شرایط خاصی میزاره مثلا زنداداشم گفت ب تعداد سال تولدم اگر طلاق بخوان بگیرن داداشم خودش همونقد حدیث کسا بخونه

من خودم شاخه گل رز درخواست دارم🥰😂

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

سنگین نیست؟

هیچکس قبول نمیکنه این شرایط رو ؟ مگه مغز خ.....ر خورده خونه ش رو اول زندگی بدون شناخت از طرف مقابل بهش بده یه خرده هم به طرف حق بدیم من خودمم اگه پسر بودم خونه و زندگی مو نمیزدم به نام طرف

برادر من شخصا حاضر نیست همچین مهریه ای رو قبول کنه

بیشتر انگار تا فهمیدی طرف خونه داره براش خونه اش تیز کردی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄