2777
2789
عنوان

دلللل اححمقم هنوز نفهمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 70 پست

یه چیزی باید قبول کنی که طرف مقابل نمیخوادت و مطمعن با تو زندگی هم بری باهاش بازم ولت میکنه چون علاقه بهت نداره دوست داشتن زوری نیست

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق احمقه من خاک به سر امروز یه گل و یه نوشته بردم که بزارم پشت شیشه ماشینش رفتم تا دم ماشینش ولی ترسیدم انداختمشون تو جوب بعد اومدم خونه واسه دل احمق و تنگم زار زدم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

میفهمم منم همه این کارارو کردم تهش من موندم و روحی که برای همیشه از دستش دادم تهش هیچی نیست بااینکه هنوزم دوستش دارم هنوزم از جاهایی که بااون بودم رد بشم بهم میریزم عجیب بودنشو میخوام،

ولی خودشو دیگه نمیخوام

گریه هامو کردم

غصه هامو خوردم

غیبتمو کردم

بخشیدم

براش خوبی خواستم و سپردم به خدا 

الانم میخوام زندگی کنم برای خودم

برای توهم میگذره این روزا همینجوری که برای من گذشت

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید