2777
2789

ترم ۶ژنتیک هستم

تصمیم دارم ارشد اینجا بخونم برای دکترا اپلای کنم 

هرچند میخوام شانسمو برای فاند گزفتن ارشد هم امتحان کنم ولی بعید میدونم بتونم بگیرم، چون برای ارشد خیلیییییییی سخت فول فاند میدن 

تصمیم دارم از تابستون برای کنکور ارشد که اسفند امسال هست یخونم ، ولی راستیش دیگه دست و دلم یه درس خوندن نمیره 

چون زبان هم باید بخونم 

نمیدونم شاید چون خستم اینطوری شدم ، چون تا همین هفته هررررهقته میاننرم داشتم ، ۲هفته دیگخ هم امتجانای اصلیم شروع میشه تا ۱۰تیر 

بعد اون هم باید برنامه ریزی کنم برای کنکور ارشد اماده بشم

چون درسم بهمن امسال تموم میشه 

خیلییییییی خستم

از طرفی نمیخوام فاصله هم بیفته برای ارشد خوندنم ، یکی از دلایلش اینه گه میخوام یه شهر دیگه برم یکم از جو خانوادم دور بشم ، خیلییییی دارم اذیت میشم 

ولی خب دست و دلم به درس خوندن نمیره 

خسته شدم دیگه

بگید چه کنم

به خودت استراحت بده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره والا اینم هست ولی خستم خیلییی خسته

یه هفته استراحت کنی حوصله ت سر می‌ره 

من خودم گفتم ارشد تموم بشه غلط بکنم درس بخونم چند ماه بعدش.... در حال حاضر دانشجوی دکتری🤣هی هم به خودم میگم غلط کردم و ... ولی نمیتونم بخدا عادت کردم 😂زیادی استراحت کنم حس بی خاصیتی بهم دست میده 

یه هفته استراحت کنی حوصله ت سر می‌ره من خودم گفتم ارشد تموم بشه غلط بکنم درس بخونم چند ماه بعدش.... ...

😂😂😂

راست میگی اینم هست 

منم مثه شمام یکم استراحت کنم عذاب وجدان میگیرم

😂😂😂راست میگی اینم هست منم مثه شمام یکم استراحت کنم عذاب وجدان میگیرم

پس درس تو ول نکن قشنگم همین که تو اجتماعی با دانشجو و استاد سر و کار داری خودش نعمته! آدم بشینه تو خونه بیکار دور از جون هزار تا درد و مرض میاد سراغش . اینطوری سر درس باشی سرت گرمه ، میری و میای و به نظرم زندگیت رو برنامه تره ! موفق باشی گلم 

پس درس تو ول نکن قشنگم همین که تو اجتماعی با دانشجو و استاد سر و کار داری خودش نعمته! آدم بشینه تو خ ...

اره والا 

من همینجوریش روزایی که کلاس ندارم همینطوری میرم بیرون 

نمیتونم خونه بمونم

مخصوصا با جو مضخرف جونموت