2777
2789

دهه شصت اتفاقا نسل سوخته هستند اون موقع فضای مجازی و برنامه دیوار و...هم واسه کار نبود خیلیهاشون کار گیرشون نیومد کم چرت و پرت بگو که باسواد کم بود استخدام شدند متولد دهه شصت یعنی دهه هشتاد و نود تازه لیسانسش تموم شده اونوقت اون موقع باسواد نبود؟فضای مجازی و اینستا و دیوار و...اره واسه کار نبود

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
عزیزم کلا ایرانی جماعت سوختس به نسل و سن و سال نیست

دهه شصت به نسل سوخته معروفه چون عمرش به باد رفت و هیچ امکاناتی واسشون نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در این سایت انتظار هر گونه مطلب عجیب، غیر عقلانی و دروغی را باید داشت...خیلی از مطالب را حتی نباید خوند و رد شد.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بیشعور تاپیک رو قفل کرده دخترای دهه شصتی با درس خوندن و مستقل بودن باعث پیشرفت خودشون و خانواده هاشو ...

دهه جنگ متولد شدند دهه ای هستند که تو نوجوونی و اوج جوونیشون فضای مجازی و عملهای زیبایی و ژل و...هم نبود کلا نسل مظلومی هستند

آره خیلی تاپیکش عجیب بود میگه زمانی که همه بی سواد بودن این دخترای دهه شصت رفتن درس خوندن رفتن سرکار توقعشون زیاد شده حالا توقع همه دخترا رفته بالا یعنی انتظار داشت زنا مثل صدسال پیش،بی سواد بمونن کار هم نکنن یعنی یه ارزش رو ضد ارزش معرفی می‌کرد 

ماشالله 🌹

آره خیلی تاپیکش عجیب بود میگه زمانی که همه بی سواد بودن این دخترای دهه شصت رفتن درس خوندن رفتن سرکار ...

اینقدر که دهه شصتیها دنبال کار تو روزنامه ها دویدند و سختی کشیدند کسی ندویید برنامه دیوار و سایتهای کار هم نبود باید تو روزنامه دنبال کار میگشتی