2777
2789

گفته تنها لطفی ک میتونم بهت بکنم اینه تلاش کنم از لاشی بازیام خبردار نشی خودتم پیگیر نشو

گفته من لاشی ام ولی خوش میگذره باهام 

کفته ک کلییی قسط و بدهی دارم اکر میخای بمونیم با هم باید بیخیال پیگیری لاشی بودنم بشی

کنار بیا

عملا فقط برا هوس میخاد دوستمو ولی دوستم اخمقهههههه نمیدونم چرا نمیرینه ب پسره  پسره ۷ سال بزرگتزه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قسمت: دوست پسر راستگو 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

عین دوست سابق من

که رلشو حیلی دوست داره و رلش همش فحش بهش میده و اذیتش میکنه اما این بازم باهاشه 

باورت میشه فحش های زشت بهش میده؟

اما این دختره هنوز هنوز باهاشه چون عاشقشه 

و بخاطر همین پسره منو کنار زد

منو به دوست پسرش فروخت!

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

رسما داره میگه اگه خیانت کردم ناراحت نشو ،  ندید بگیر من عادتمه😐🫣

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی، ممنونم🖤✨خدایا شکرت برای همه چیز✨خدایا متاسفم،متشکرم، دوستتدارم،منوببخش✨یاضامن آهو✨با افتخار بگو: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلیّاً وَلیُّ الله»✨اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.✨777هستم ✨ایران وطنم و تنم ✨ایران جان همیشه با استقلال و استوار باشی وچشم دشمناتو کوررر کنی✨ حجاب هرکس انتخاب خودشه 🖤اگه تونستید تاپیکای جالب احکام مذهبی و ختم قران و نماز و نذر صلوات و ایت الکرسی برای حاجت روایی منو تگ کنید حتما🖤

بیشتر ببینید

پسره چن سالشه ؟

دوستت چن؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید