2777
2789
عنوان

چقد بده یه زن خودش در آمد نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 217 پست
وظایف در دنیا مناسب با طبیعت باید تقسیم کرد ماجزیی از همین طبیعت هستیم اگه قراره مثل شما فکر کنیم پس ...

این یک انتخاب شخصیه، بله یک زن میتونه انتخای کنه بچه دار نشه تا جسمش آسیب نبینه

ضمنا مشخصا بله باید وظایف رو براساس طبیعت تعیین کرد اما موضوع اینه که طبیعت هیچ جا نیومده توضیح نداده که وظایف چطوری باید تقسیم بشه... بنابراین ما با توجه به عقل و منطق خودمون بهترین راهکاری رو که میتونیم درنظر بگیریم برابریه... چیزی که مهم ترین یافته‌ی بشریته...

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! تسلیت و ابراز همدردی میکنم با مردم عزیز بندرعباس و حومه🖤چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید

خوبه ۷۰۰ بهت میده

من همونم نمیده

فقط خرید خوراکی میده اونم خیییلی اذیت میکنه از ۱۰ لیستم چندتا شو نمیاره

اینور اونورم میکنه

میوه نمیخره..گوشت موشت تعطیله 

لباس خریدن تعطیله دیر ب دیر میده

حالم ازش بهم میخوره

کاش میشد برم سرکاری..

جز فروشندگی و کارگری رستورانا کار دیگه ای برام نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دقیقا. برابری زن و مرد از اروپا شروع شد که دنبال نیروی کار بیشتر و مظلوم تر بودنمن همیشه میگم ات ...

بله موافقم کلا وقتی مرد تامین کننده باشه و زن اون انرژی زنانه رو داشته باشه زندگی خیلی خوب میشه قدیما چقدر مردم خوشحال تر بودن الان با این همه امکانات درصد کمی خوشحالن

حالا من انرژی زنانه و اینام ندارم بدبختی چون فک میکنم این همه سال مستقل بودم یجورایی شدم زنانگی بلد نیستم. 

ولی خوشبحال اونایی که زن هستن و مرد دارن مردی سرشار از تستسترون 

خوشبخت و پایدار باشید بانو

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید
اینکه بسیاری از مردا دوس دارن شریک باشن در کار خونه و اینکه به پای همه توافقات قبل ازدواجشون میمونن

قطعیت ام در اینه که دیدم چنین مواردی رو

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! تسلیت و ابراز همدردی میکنم با مردم عزیز بندرعباس و حومه🖤چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
شما خیلی ساده این که فکر میکنین با چنتتا شروط ضمن عقد به برابری میرسیلونا برای گول زدن زنهاستبا هیچ ...

خب شما ایران خودمون رو ول کن

خارج چی؟ منظورم از خارج کشورای خاورمیانه‌ای یا آفریقایی و چنین کشورهایی نیستاا، کشورایی مثل کشورهای اروپایی و آمریکاییه

بیشتر ببینید
این یک انتخاب شخصیه، بله یک زن میتونه انتخای کنه بچه دار نشه تا جسمش آسیب نبینهضمنا مشخصا بله باید و ...

عقل و منطق و انصاف و انسانیت میگه 

درکنار این حجم از زحمت زن حداقل کاری که مرد میتونه بکنه تامین مالی هست

من همه عمر کار کردم

الانم یه کار دارم خیلی عالی

کلا میتونم تا ۷ ماه دیگه کار کنم، مشکل اینه کارم یه شهر دیگه است، شوهرم و خودم دور از همیم، الان داره میشه یکسال، حقوقمم دو برابر اونه، تو شهر شوهرم کار پیدا نکردم، اونم هی میگه خستم از تنهایی برگرد برگردم دیگه این ۶ ماه درامد ندارم …. 

هر کسی به نوعی مشکل داره گلم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عقل و منطق و انصاف و انسانیت میگه درکنار این حجم از زحمت زن حداقل کاری که مرد میتونه بکنه تامین مالی ...

عقل و منطق و انسانیت اینو نمیگه به جای این که زن این همه زحمت بکشه، نصف این زحمات رو بندازه رو گردن همسرش و همسرش هم برعکس؟؟ تا اعتدال بیشتر رعایت بشه؟؟

بیشتر ببینید
بله موافقم کلا وقتی مرد تامین کننده باشه و زن اون انرژی زنانه رو داشته باشه زندگی خیلی خوب میشه قدیم ...

من هم توی محیطی درس خوندم و کار میکنم که ظرافت رو داشت ازم میگرفت 😅 سعی کردم از خودم کمتر توقع مستقل بودن داشته باشم و بسپرم ب همسرم بعضی مسئولیت ها و دغدغه ها رو 

عزیزی شما. همیشه در آرامش و حال خوب باشید

خب شما ایران خودمون رو ول کنخارج چی؟ منظورم از خارج کشورای خاورمیانه‌ای یا آفریقایی و چنین کشورهایی ...

چون من و شما و استارتر داریم ایران زندکی میکنیم باتوجه به کشور خودمون گفتم من با خارج چیکار دارم

حق و حقوق زن در اینجا و کشورای غربی خیلی متفاوته مقایسه اینا عقلانی نیست