2777
2789
عنوان

چقد بده یه زن خودش در آمد نداشته باشه

7284 بازدید | 217 پست

از اول عید به شوهرم گفتم مانتو و کتونی ندارم برا روزمره هعب میگه آخر ماه آخر ماه این چند روز پیش گفتم نخریدی گف نمیرسونم آخر ماهم پول کم میارم ماهی ۷۰۰ پول میده خرجی اونم انتظار داره میوه رو هم با اون بخرم الان مامانم یه مانتو خریده میگه دیگه مانتوت جور شد اون مانتو هم جوریه که آدم خجالت میکشه تو خونه جلو مهمون بپوشه چه برسه بیرون سه چهار روزه خریده طرف تعویض نمیکنه شما جا من بودید چیکار میکردید حالا شوهرم ۷۰۰ پول میده انتظار داره از اون پس اندازم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت ما اینجا میگیم خانما مستقل بشید براتون خیلی بهتره خیلیا گارد میگیرن که نهههه ما باید بشینیم پا رو پامون بندازیم شوهربایددددد خرج مارو بده همه شوهرا یک‌جور نیستن که

خواهش میکنم اگه شرایطش رو داری برو دنبال یه شغل و درآمد هرچند کم و کوچیک این روند پیرت میکنه من از بی پولی از حواستن و نخریدن داغونم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یا خدا ۷۰۰برای یع ماه!!!!!!!!!!

من امروز یع پرس غذا خوردم شد ۶۰۰

البته دستم تو جیب خودمه 

خداروشکر خداروشکر ررر

حالا فک کن با یکی ازدواج کنم که اینجوری باشه....‌

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
بیشتر ببینید
ای خدا بمیرم برات ولی تو شانس نداری خواهر من شوهر دیدم چه خرج هایی که نمیکنن کافیه دختره بگه از فلان ...

خدانکنه اینم میخره ولی این چند وقته دیکه خیلی گرونی شده