2777
2789

ی پسرس ک ازش خوشم میاد فقط همو نگاه میکنیم 🤣

ولی این حس بینمون خیلی خوشگله من خودم فکر میکنم ک ازم خوشش میاد اخه ی مدل خاصی نگاهم میکنه ولی هیچ قدمی برنداشته برام بیاد جلو 

تا ابد نگاه کنید حداقل کسی اون وسط آسیب نمیبینه قهر و دعوا و جنگ هم نیست 😅🤣

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران دانشگاه ی همکلاسی داشتم بهم خیلی احترام میزاشت همش سعی مبکرد منو دبد حرف بزنه ولی خیلی مودب بود همش هم بهم زل میزد نگاهم میکرد ولی هیچوقت نیومد جلو حرفشو برنه البته منم احترامشو داشتم فقط بهش نگاه کنم زل برنم نه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بیشتر ببینید
با دوستم که صحبت می کردم می گفت شاید چون تو با حجاب هستی نمیاد جلو میترسه 😂

اینسری دیدیش برو جلو پاش زانو بزن یقپو جر بده بکوب تو سر خودت داد بزن هوار بکش بگو بیا منو بگیییر درسته من حجابیم ولی ترسناک نیستمممممم منم تورو دوووست، بیا منو بگیییر ، پاچه شلوارشو بگیر بگو یا الا میریم محضر یا باشلوارت خدافظی کن😂😑

آهای نیلوفرمن؛ کنکوری405برام دعا کنید سال اول قبول شم که دیگه کسی نتونه خودمو مامانمو ناراحت و دلمرده کنه یا حرفی بهمون بزنه🥺🧡