2777
2789
عنوان

دوستان اگه دخترم تیزهوشان قبول نشه نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6401 بازدید | 208 پست

اسی به حرف اینایی که میگن فقط روح و روان از بین میبره و جوش بده اهمیت نده من خودم همین مدارس تحصیل میکنم

جو مدرسه هم خوبه همه صمیمی ایم فشاری که وارد میکنن به نفع خود دانش اموزه اونم با این نهاییا 

و اینکه دبیرا بهترین تدریسو دارن ریز به ریز نکات میگن حتی شاید خارج از کتابم نکته بگن 

تستم کار میکنن ولی کم چون تو زمان کلاس وقت نمیشه زیاد 

و اینا بیشتر برا نهاییا که ۶۰ درصد کنکورو دارن خیلی اهمیت داره ولی مدارس عادی مثلا معلم درسشو میده میره براشم مهم نیست چیزی اینارو دیدم که میگم 

ازمون پارسالم اسون بود بشدت نگران نباش ایشالا دخترت قبول میشه

حتی پارسال نفرای اول کنکور سمپادی بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم من تو یه شهر کوچیک تیزهوشان درس میخونم

الان همه رو بهت میگم

چون شهر ما کوچیکه مدرسه غیر انتفاعی سه چهار تا داره ، بقیه دولتی و یدونه تیزهوشان و یدونه نمونه دولتی

مدارس غیر انتفاعی شهر ما که پوچن واقعا

چون بچه ها دیگه خیلیییی پولدارن و اصلا درس و اینا براشون مهم نیست اکثرا

کسایی که هم یکم درس خون بودن توی جو قرار گرفتن و واقعاا دیگه نمیخونن

راجع به مدرسه خودم نکته ش اینه که ضعیف کلاس ما زرنگ دولتیه

بچه ها واقعا درسخونن

و اینکه شهر کوچیکم اینطور نیست که فقط پولدارا قبول شده باشن

۵۰ درصد افراد معمولی

ولی خب من واقعا خداروشکر میکنم که این مدرسه بودم چون جو کلاس و دوستیا خیلی سالم بود

ادامه رو پست بعدی میگم

این تفکرات بد نشون دادن مدارس دولتی میدونین چقدر توی روحیه ما تاثیر میذاره؟ بخدا که بچه هایی هستن اس ...

مشکل مدارس عادی از دانش اموزا نیست

نحوه تدریس معلم مهمه و اینکه کادرش یکم بیخیالن 

برتری مدارس سمپاد از عادی بنظرم ربطی به دانش آموزا نداره بیشتر به نحوه تدریس و جو مدرسه مربوطه

اسی به حرف اینایی که میگن فقط روح و روان از بین میبره و جوش بده اهمیت نده من خودم همین مدارس تحصیل م ...

نفرات اول نخبه هستن عزیزم یعنی اگر مدرسه نمی رفتن هم باز رتبه ی خوبی میاوردن 

مسئله اینه که شاید ۵۰ درصد بچه ها تو این مدارس موفق میشن و ۵۰ درصد بقیه فقط یه روح و روان خسته براشون می مونه 

از لحاظ فشار درسی واقعاا هست اونم زیاد

تا مرز دیونه شدن🤣

ولی خب کسی که قبول شده یعنی توانایی داره(اکثرا)

تو مدارس عادی کیلویی نمره میدن ولی ما ۲۵ صدم هم اضافه نمیشه

راجع به قبولی کنکور بگم که تو شهر ما هر سال خیلییییی رتبه برتر هست و همه هم تیزهوشان و نمونه دولتی هستن

چون بقیه مدارس واقعا بچه درسخون نداره

اما چون شما تهران هستین شرایط فرق داره ممکنه یه دولتی خوب پیدا بشه

بعدم مدارس نمونه با آزمون قبول میشن یعنی اونام سطح خوبی دادن

و بگم الان چیزی که بیشتر از مدرسه تو قبولی کنکور تاثیر داره اینه که کلاس خوب ثبت نام کنه

من با کلاس حضوری مخالفم چون خیلی هزینه ش بالاس

کلاسای آنلاین عالین

و وقتی مقایسه کردم کلاس هایی که خودم شرکت کردم با دوستام

کلاس من بهتر بود

من ماز اشتراک الماس خریدم

اینم بگم تیزهوشان بودن لزوما باعث قبولی نمیشه

کمک میکنه ولی خب حتمی نیست

نفرات اول نخبه هستن عزیزم یعنی اگر مدرسه نمی رفتن هم باز رتبه ی خوبی میاوردن مسئله اینه که شاید ۵۰ د ...

مدرسه هم نری تدریس نبینی وقتی درسو نفهمی چجوری میخوای تست بزنی؟ خب مشخصه نفرای اول خیلی تلاش کردن خیلی تست زدن مثلا همین نفر اول کنکور صبا معصوم نیا دیدی چقدر کتاب تست داشت؟

اره خب واقعا نفر اول شدن به پشتکار زیادی نیاز داره کسی هم که بدون پشتکار و تلاشه حتی بهترین مدرسه هم باشه باز هیچی نمیشه

هم پشتکار میخواد هم مدرسه خوب