2777
2789
عنوان

هومم بیاید دعا کنید برگرده 🙂🤌

75 بازدید | 13 پست

خب. من میخام فقط ی سری چیزا بهش بگم :) نه باهم باشیم! 

حالا که عمیق وابستش شدم صبح دیلیت اکانت کرد رفت :)) 

دیشب گفت هیچوقت ازت خسته نمیشم چون همونی که میخام :)..خوشگل مهربون دلبر و فلان :) 

ی چیزی گفتم بهش گفت خداا این حجم از دلبریو :)) 

نمیدونم ولی همه چی حدی بود :) 

دعا کنید برگرده و حرفای که میخام بهش بگم🙂💔

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم سر عقل بیای

همینطوره سر عقلم خانوم 

میهام بهش بفهمونم کسی  آدمی نبوده بخاد احساسات من بگیره دست خدش الکی 

الکی گفته تو هم باورت شده . 

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
همینطوره سر عقلم خانوم میهام بهش بفهمونم کسی آدمی نبوده بخاد احساسات من بگیره دست خدش الکی

🤣🤣اره معلومه اگر سر عقل بودی خوشحال میشدی از دیلیت اکانت کردنش و دیگه فکر نمبکردی بهش؛ نه اینکه دست -به دعا برداری برگرده 😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عشق مجازی همینهبا دیلیت اکانت تموم میشه

غیرمجازی هم همینه دیلیت اکانت کرد دیگه از کجا پیداش کنیم تو شهر ب این بزرگی

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

ولش

یه سال ازت کوچیکترم

تعریف از خودم نیس...

ولی هم خوشگلم هم خوش هیکل

درخواستا هم که فراوون.

اما خداروشکر هیچوقت دلم نمیخاد وارد رابطه بشم

چون دخترا معمولا زودتر و بیشتر وابسته میشن. 

یه حرفی بهت زده که هنوز مهرش از دلت نره

وگرنه زیاد امیدوار نباش بهش...

تموم شده ولش کن برو دنبال هدفات

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید
ولشیه سال ازت کوچیکترمتعریف از خودم نیس...ولی هم خوشگلم هم خوش هیکلدرخواستا هم که فراوون.اما خداروشک ...

الاهی ❤️‍🩹

خوشگلم شما منو اینطوری نبین. 

تو 18 سالم یبار وارد رابطه نشدم، 

از زیبایی هیچ چیزی کم دارم

ولی جوندلم اینطوری خودت بزار جا من که ی اشتباهی کردم و خب. 

الانم نمیخام برگردم 

میخام بهش بگم من مسخره اون نبودم ک اینطوری کنه! 

🤣🤣اره معلومه اگر سر عقل بودی خوشحال میشدی از دیلیت اکانت کردنش و دیگه فکر نمبکردی بهش؛ نه اینکه دس ...

چرا تخریب میکنی آدمو ناموسن؟! 

من اینطوری نیسم یکی هر غلطی کنه هیچ حرکتی نزنم روش خاهر

میخام بهش بفهمونم که بقول این خودم من پنیر نبودم