2777
2789
عنوان

خانوما اینجا کی اسپیرونولاکتون مصرف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست
اگه تازه مصرفو شروع کردی امکان داره ی مدت بعد سازگار بشیمن چند روز اینجوری بودمیکماهی هم پوستم خشک ش ...

امروز نخوردم گفتم یکی دو روز صبر کنم بعد میخورم اگه بازم مشکل بود که به دکتر میگم شاید اصلا یه چیز دیگه بهم داد

اره باید پیام بدم بهش از چت جی پی تی پرسیدم میگفت خانومای ریز نقش بیشتر به این قرص حساسن در حدی که ب ...

دقیقا 

ببین من فک میکنم اسپیرو کلا برای پایین اومدن فشاره خونه که برای این منظور هم تجویز میشه اما در اصل کاربردش اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه بزرگ میشه مگه 😂اره خیلی ادرار اوره بدجورشما خودت مصرفشو قطع کردی یا دکتر گفت ؟من تنبلی خفیف دارم

۳۰ دونه نوشته بود برای یک ماه ، دیگه نرفتم دکتر ، قرص هورمونی رو تا قطع کنی بدن به حالت اولیه برمیگرده ، عوارضش هم زیاده اگه طولانی مدت استفاده بشه ،

فعلا با متفورمین سَر میکنم و راضی ام

تنبلی تخمدان که مثل سرما خوردگی درمان قطعی نداره ، سندرومه و تا موقع یائسگی با ادم هست دیگه باید سوخت و ساخت باهاش ،

بی خطرین قرص هم براش متفورمینه

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

منم میخورم حس میکنم سینم یکم سفت و پر شده بعد قطع کردنش برمیگرده یا میمونه؟

نه برمیگرده به حالت اولش ، واسه من خیلی بزرگ شده بود ، دو هفته بعد از قطع کردن آب رفتم 🤣🤣

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

نه برمیگرده به حالت اولش ، واسه من خیلی بزرگ شده بود ، دو هفته بعد از قطع کردن آب رفتم 🤣🤣

وااای چقدر بده😑😑😑من امیدوارم همینجوری بمونه چون سایزم کوچیکه الان یکم نرمال شده خوشحال بودم همین بمونه

اره برا همین داد بهمیعنی مصرفشو ادامه بدم امروز بس که حالم بد شد نخوردم از همه کارام میمونم بس که اذ ...

مصرفت رو طبق دستور پزشک ادامه بده و تو اولین فرصت با پزشکت مشورت کن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

امروز نخوردم گفتم یکی دو روز صبر کنم بعد میخورم اگه بازم مشکل بود که به دکتر میگم شاید اصلا یه چیز د ...

حتی قرصا جواب هم بدن ، موقته

چون این مسائل نوسان هورمون بخاطر سبک اشتباه زندگیمون بوجود میان

تا وقتی سبک اشتباه باشه ، اون نوسان هم هست فقط با قرص ی مدت کنترل شده

من حین قرص خوردن اصلاح سبک کردم ، ب قرص فقط بعنوان یه وسیله برای تسریع بهبود علائم استفاده کردم

اصلاح سبک کن ، هم حالت بهتره هم موندگاره درمانت گلم

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

من برا جوش صورتم اسپرینولاکتون و فلوتامید میخوردم هیچی نفهمیدم ، فقط تایم پریودم که ۳۵ روز یبار بود ...

جوشات اوکی شد؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

دوز 100 بالای من 25 داده بهم با متفورمین ک متفورمین شو نمیخورم فقط همینو میخورم اوکی هستم

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید
من دل درد میشم باهاشمعذرت میخوام بیرون روی پیدا میکنم فشارم به حدی پایین میاد که دستام میلرزن حتی نم ...

چون این دارو برای افرادی که فشار خون دارن هم به خاطر دلایل دیگه تجویز میشه تو نباید بخوری گفتی به دکترت؟