2777
2789

شما باهاش مشکل نداشتین ؟ تنهایی مصرف میکردین یا با قرص دیگه ای ؟ 

دکتر برا تنبلی تخمدانم داده ، دوز ۱۰۰

با سیپروترون مصرف میکنم حالم باهاش بد میشد گفت یک چهارم قرص و بخور که حتی با اونم حالم بد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مشکلات هورمونی و تنبلی تخمدان تجویز میشه

تداخل دارویی ندارن و این که حالتونم بد میشه طبیعیه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دکتر از اول ب من ۲۵ میلی داد

روزی دوتا.

فقط لب و صورتم خشک میشد ی مدت.

و چند روز هم مشکل گوارشی داشتم.

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

من برا جوش صورتم اسپرینولاکتون و فلوتامید میخوردم هیچی نفهمیدم ، فقط تایم پریودم که ۳۵ روز یبار بود ...

من دل درد میشم باهاش

معذرت میخوام بیرون روی پیدا میکنم 

فشارم به حدی پایین میاد که دستام میلرزن حتی نمیتونم سرپا وایسم 

روز اول مشکل ندارم فرداش که از خواب بیدار میشم همه این علائم میاد سراغم

دکتر از اول ب من ۲۵ میلی دادروزی دوتا.فقط لب و صورتم خشک میشد ی مدت.و چند روز هم مشکل گوارشی داشتم.

راستی منم با سیپروترون میخوردم

شخصیت اصلی ما در چگونگی رفتار با کسی که برای ما سودی ندارد مشخص میشود...🤌🌱

برای مشکلات هورمونی و تنبلی تخمدان تجویز میشهتداخل دارویی ندارن و این که حالتونم بد میشه طبیعیه

اره برا همین داد بهم

یعنی مصرفشو ادامه بدم 

امروز بس که حالم بد شد نخوردم 

از همه کارام میمونم بس که اذیت میشم باهاش

من دل درد میشم باهاشمعذرت میخوام بیرون روی پیدا میکنم فشارم به حدی پایین میاد که دستام میلرزن حتی نم ...

وای من دقت نکرده بودمم🫥💔

من حتی نگاه کنی تو تاپیکام دارم که از حال میرم و فلان 

زمان مصرف فشارم پایین بود ، بعد درحالت کلی فشار خونم کمه 

اون باعث میشد یهو سرگیجه میگرفتم میوفتادم 

بعد قطع قرصا رفع شد

من یه دوره خوردم واسه تنبلی تخمدان ، باسن و سینه هام ناجور بزرگ شد 🤣🤣🤣 اینقدر هم ادرار اور بود که کلیه هام داشت سوراخ میشد ، دیگه نخوردمش ، الان فقط روزی یک دونه متفورمین ۵۰۰ میخورم و ورزش میکنم و غذای سالم میخورم ، خیلی بهتر شده وضعیتم

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝