2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذایی که خوردین چی بوده(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 174 پست
کباب جگروز و گله بریژ درست کردنش و میتونی درست کنی اما توی لرستان بخوری یه چیز دیگس

کباب لرستان که شنیدم حرف نداره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیف خیلی خوشمزه بود ولی وسطاش دل میزد بس پر ملات و خوشمزه بود

سرچ کنم طرز تهیه بیف میاره برام؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دلمه برگ مو ترش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
خیلی گشنه ام بود توی راه شیراز به اصفهان بودم رفتم رستوران تو راهی نمیدونم چه بود ولی خوشمزه بود🙂😂

آره منم یه سری تو اصفهان مرغ خوردم خیلی خوشمزه پخته بودنش.هرکار میکنم نمیتونم مرغ به اون خوشمزگی بپزم.واقعا خوشمزه ترین مرغی بود که خوردم

غذای حرم امام رضا(ع) جاتون خالی خیلی خوشمزه بود🥹💚

بعد غذاهای پدر و مادرم خیلی خوشمزه هست حتی ی نیمرو که درست کنن😊❤️

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر ماه محرمه🖤خونِ پاکِ حسین،  در طنینِ هر روز محرم،  صدایِ فریادی‌ست که  در دلِ تاریخ،  موج می‌زند.  روز شماریِ  این ماه،  نه تنها  شمارش روزها،  بلکه  سُریدنِ اشکِ  دل‌هاست تا به  آستانِ  عشق و  فداکاریِ  اِمامِ  حُسَین برسد.  😭🖤 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بیشتر ببینید
یع نوع غذایی که با سیب و پیاز و زرشک تخم مرغ درست میشه اخرش مثل پیتزا میشه.خییییلی خوشمزس🤤

اسمشو یادت نمیاد؟

تموم غذاهای مادرم حتی املتش

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید