2777
2789

یکی از دوس پسرای سابقم

خیلی مودب بود

واقعا اعصابمو خورد می‌کرد 

چه کج رفتاری ای چرخ....چه بد کرداری ای چرخ....سر کین داری ای چرخ...نه دین داری نه آیین داری...نه آیین داری ای چرخ...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 😁نه توی عصبانیت نه توی فضای مجازی 

نهایت فحش دادنم استفاده ازکلمه ی کوفته که همونم بایدترک کنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

اکسم 

یبار یه چیز معمولی گفتم ،یع جوری بهم تذکر داد که دیگه نگم هنوز یاد اون لحظه میوفتم پشمی برام نمیمونه

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
تو دعوا و عصبانیت میتونم فحش ندم ولی میتونم با حرفام طرفو با خاک تو کوچه یکی کنم و یه چیزی بگم اتیشش ...

خوشبحالت من برعکسم😶

‏هم بار کج به منزل رسید،،هم پول خوشبختی آورد،، هم ظلم پایدار موند. خیلی وقته دوره ی ضرب و المثل ها گذشته…✨بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش