2777
2789

آره اصلا گرونی وجود نداره فقط ماها ولخرج هستیم😁

اینم یه نطق از حاج خانوم سایت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب طبیعیه هیچ جا اصلا قابل قیاس با تهران نیست

بله

ولی مثلا کاشان با اینکه شهرستانه ولی چون پر از افغانی شده خیلی همه چی گرون شده جوری ک اصن کاشون ارزش این خرجا رو نداره 

از تبریز گرون تره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مفت میزنن

بعضیا فکر میکنن هر چقدر عجیب بگن با کلاس ترن

حالا همه میبینیم گرونیه ولی یکی ۱۰۰ به بالا درامدش باشه راحت زندگی میکنه

مگر اینکه ولخرجی کنه

با این در امد دو سه ساله هم ماشین میشه خرید هم خونه، بعدشم دائم عوض کنی و بزرگ ترش کنی

بستگی داره مثلا اگه خونه و ماشین داشته باشی ۵۰،۴۰ میلیون در ماه خوبه هیچوقت درک نکردم اونایی که هم خ ...

وای منم

ما با خونه و ماشین درآمدمون شاید ۴۰ تومن هم نشه ولی واقعا احساس کمبود مالی ندارم

نمیدونم بقیه چیکار میکنن که پول کم میارن

شایدم ما نرمال نیستیم

من هم ماشبن دارم هم خونه درامدمم خیلی بیشتر از جیزیه ک گفتین ولی چک هست ، قسط هست ، نمیگم زندگیم معم ...

بلد نیستید درست زندگی کنید مگه چقدر درامدتونه و چقدر قسط!

فقط از دختراتون محافظت نکنید، پسرهاتون هم تربیت کنید؛ چون ما به مردان با وقار و سالم هم نیاز داریم.

بستگی ب جایی داره ک زندگی میکنی ، مثلا تهران درامد زیر ۱۰۰ که اصلا نمیشه مگر بخور نمیر ، یه خانواده ...

خوب پرستار منشی کارگر کارمند معلم راننده فروسنده هم زیر ۴۰هستن پس چه جوری زندگی میکنند اخه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بلد نیستید درست زندگی کنید مگه چقدر درامدتونه و چقدر قسط!

درست زندگی کردن و بلدم که رو پای خودمم الان ، هزینه ها بالاست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وای منمما با خونه و ماشین درآمدمون شاید ۴۰ تومن هم نشه ولی واقعا احساس کمبود مالی ندارمنمیدونم بقیه ...

حداقل اگه مستاجر باشی شاید کم باشه چون چشم بهم بزنی سر ماه میاد مجبوری حداقل نیمی از درامدت رو بدی برای اجاره ولی با وجود خونه و ماشین واقعا ۴۰ تومن اوکیه به نظرم

فقط از دختراتون محافظت نکنید، پسرهاتون هم تربیت کنید؛ چون ما به مردان با وقار و سالم هم نیاز داریم.

بستگی به سبک زندگی آدمها متغیر هست 

یک نفر با بیست تومن راضی هست به شرط داشتن خونه و ماشین 

یک نفر با ۱۰۰ تومن کم میاره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌