2777
2789
عنوان

شمایی ک قبول شدین الان چه حسی دارین ک کنکور ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 62 پست
نتیجه اونهمه استرس شد روده تحریک پذیر نمیتونم برم سرکار

خیلی بده💔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید
بدتر از همه نینی سایتی😂😂😂

🤣

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوب یعنی اگ کنکور اولی رو قبول نشدید میرید واسه دومی خیلییی فرصت خوبیه

اره هرکدوم ترازش بهتر بشه ولی از نهایی تا کنکور فرصتی نیس پس عملا بهترین نتیجه باید برای اردیبهشت باشه 

بعدم انقدری سخت میگیرن امتحان نهاییا رو که تو هرچقدرم کنکورت خوب باشه نهایی رو خراب کنی انگاری هیچی به هیچی 

فکر کن پرهام رتبه یک کنکور دو سال پیش که هنوز نهاییا سخت نبوده ریاضیش رو شده ۱۸.۷۵

و هر ۰.۲۵ سوال فیزیک برابر با ۳ تست کنکوره

ولی اینده ش عالیهموفق باشیواسه نهایی ها چیکار کردی نمراتت خوب شد؟ و اگه بشه تدریس و کتاب تست خوب میش ...

والا نهایی هام جالب نبود و تو کنکور ما نهایی نبود 

کتاب تست خوب هم خب کدوم درس

غر نزن همین الان ۱۰۰۰۰ تا کنکوری میگن کاش من جای تو بودم اگر سخته فقط زمان امتحانات سخته بعدش دوباره ...

نمیدونم والا بری دانشگاه متوجه میشی همه چی هزار برابر سخت تره 😂هر کی گفته کنکور میدی راحت میشی دروووووووغههههههه

من رتبه ۶۸ شدم و دانشگاه دولتی قبول شدم

هیچ حسی برای خانوادم نداشت حتی بهم تبریک نگفتن

ولی همیشه جزو اتفاقات خوشایند زندگیمه..برای تمام خاطرات و تجربیات ام

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر