2777
2789

یعنی بچه هاحتی اشتباهات ناخواسته وندونسته طوری کارماشون برای من اتفاق میفته که هفت پشتم خبرمیشه اصلازندگی من توبیست سال اول مونده ولزاون موقع تاحالاهمش دارم جواب کارمارومیدم انگاربرضرفیت اضافه تر.میخام دیگه هیچ کاری نکنم بشینم فقط کارماروتماشاکنم سرگرم بشم.😰😰😰😰

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آگاهی و هوشیاری به رفتارت 

و دقیقی 

خوبه این آگاهی ت به پیرامون ت 

ولی احساس شکست وقتی ازش یاد میگیری خودش یک قدم رو به جلو هست 

بعضی ها هست که کارما با مشت میکوبه به صورت شون و انگار نه انگار

چون آگاهی و هوشیاری به رفتارت و دقیقی خوبه این آگاهی ت به پیرامون ت ولی احساس شکست وقتی ازش یاد میگی ...

خوب میفهمم حتی تلاش میکنم وخیلی کم اشتباهی سرمیزنه امابازم انگارمیبرم اون بالای بالا ومحکم میکوبوندم زمین وهردفعه طوری که بیشترضربه میخورم.

نه این حرف رو نزن بنظرم خدا منو دوسداره که همین دنیا دارم کارما پس میدم وآگاه میشم

من باچیزهای امتحان دارم پس میدم که همه تلاشم کردم وهمه دویدن هام برااون چیزابوده.

بالاخره همه یه روزی جواب کاراشونو میدن حالا چه خوب چه بد فقط دیر یا زود داره عزیزم.

باورکن این جواب خیلی بیشترازخطاهاست خطاهای که نخواستیم هرگزبشه وناخواسته اتفاق افتادن هرچقدرباخداصحبت کردم که ببخشه وراه بخشش جلوی پام بزاره انگاراونم دیگه برای من نیست.

خوب میفهمم حتی تلاش میکنم وخیلی کم اشتباهی سرمیزنه امابازم انگارمیبرم اون بالای بالا ومحکم میکوبوندم ...

اینم یه تصور اشتباهه 

ما هر چقدر تلاش کنیم باز اشتباه می کنیم 

اشتباه خمیره ی آدمی ست 

حتی تا پیری و کوری 

ولی باید از اشتباه یاد بگیریم 

و تو دام اشتباهات تکراری و سریالی نیافتیم 

و هر بار اشتباه جدیدی ازمون سر بزنه

شاید خداوند میخواد قشنگ بیدارت کنه شاید کارت اشتباه بوده یاراهت

به خداخودش قسم اونقدربیدارشدم که دیگه نمیدونم واقعاچی بگم ......ولی نمیدونم تاکی ادامه داره