2777
2789

چندروز قهرمیمونین

من شوهرم خیلی زیادددد مغرور یعنی بعد هردعوای ک شدید باش دیگ اشتی شدممون با خداست

الان چندروز قهر نیستیم

ولی اشتی هم نیستیم

باهم‌عادی حرف میزنیم در‌مورد بچه هایا خرید خونه

بدون ی ذره لبخند یادمحبت 

موقع خواب هم‌دور ترین نقطه تخت انتخاب میکنه بخوابه

خسته میشم زود از شرایطدسوت دارم‌زودتر همهدچی‌اوکی‌ بشه 

ولی متنفرم از انقدر غروری کع داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

ی هفته دیگه اوکیه

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجور رفتار کن که اصلا قهرش برات مهم نیست 

عادی حرف بزن با بچه ها بگو بخند کن،خودش درست میشه

‏هم بار کج به منزل رسید،،هم پول خوشبختی آورد،، هم ظلم پایدار موند. خیلی وقته دوره ی ضرب و المثل ها گذشته…✨بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

قهر طولانی رو‌مردا خیلی تاثیر داره ولی روش نمیشه بگه من مطمعنم روش نمیشه نه مغروره چون تو که بچه داری دیگه غرور ندارن نسبت به تو ناراحته و روش نمیشه خودت برو سمتش باهاش حرف بزن  با هم قرار بزارید از این به بعد هر کی دعوا رو شروع کرد خودش باید بیاد منت کشی با هدیه . 

متولد چ ماهیه

تیر

واقعا میگم مرد تیر ماهی خیلی زیاد زیاد زیاد رو‌اعصاب بعضی وقتا عالی بعضی وقتا بشدت رو‌اعصاب و‌غیر قابل تحمل

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید