2777
2789

کلاسینو که مزخرف بود 

البته بستگی به دبیر و رشته هم داره 

دوستم با تاملند پیش میره راضیه (تجربی)

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلمچی که اصلااا کاش جاش یه پرینتر گرفته بودم راحت سوالارو کپی میکردم قلمچی این همه پول میگیره هیچکار نمیکنه

بین تاملند و کلاسینو قطعا کلاسینو

بین کلاسینو و ماز هم من فکر میکردم ماز بهتره ولی ماز شیمیش خیلی ضعیفه استاد خوب نداره علاوه بر این امسال هیچ کار خاصی برای نهاییا انجام نداد محتوای نهاییش رو رایگان کرده چون دوره برگزار نکرد اصلا

کلاسینو کلییی همایش و کلاس داشت

ببین باید ببینی اساتید کدوم بهترن

اساتید شیمی کلاسینو فرهانی و مصلایی بودن ک امسال فک کنم فراهانی جدا شده ولی به هر حال خیلی بهتر از هادیان فرد و بازرگانی ماز عمل کردن

ریاضی اکثریت میگن کرمی بهتر از آریان حیدریه ولی خودم تجربش نداشتم

برا زیستم حنیف عظیمی محبوبتر از فرهمندنیاعه من فرهمندنیا دیدم خوب بود حنیفو اصلا ندیدم که نظر بدم

فیزیکم قضاتی معروف ترینه بعدش یحیوی که هیچکدوم تو ماز نیستن بهترین ماز شجاعیه

زمین چلاجورو اصلا نپسندیدم نمیفهمیدم چی میگفت البته کلاس سالیانه ندیدم ولی همایش همدانی تو کلاسینو خیلییی خفن بوود

برا دینی فکری(کلاسینو) خیلی بهتر از محسنی کبیره

عربی فلاح بهترینه که تو تام لنده تجربه بقیه اساتیدو ندارم

فارسی و زبانم نظر خاصی ندارم

ببین باید ببینی اساتید کدوم بهترناساتید شیمی کلاسینو فرهانی و مصلایی بودن ک امسال فک کنم فراهانی جدا ...

ممنونم ازت که وقت گذاشتی 😘🥰

من الان خودم قلم چی ولی خوشم نمیاد میخوام انصراف بدم برم یه موسسه دیگه 

ممنونم ازت که وقت گذاشتی 😘🥰من الان خودم قلم چی ولی خوشم نمیاد میخوام انصراف بدم برم یه موسسه دیگه

من میخوام پسرمو قلم چی بنویسم چون یکسره آزمون دارن

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

من میخوام پسرمو قلم چی بنویسم چون یکسره آزمون دارن

قلم چی بنظرم خوب نیست 

من الان دوساله قلم چی هستم ولی پشتیبان ندارم هرچی پیگیری میکنم هیچ 

و اینکه درجا سوالات آزمون لو میره و سوالاتش هم یه جوریه آزمون هاش 

ماز که صدرصد شرکت میکنم 😂آره تجربی ام ولی بین این سه تا هم میخواستم یکی رو شرکت کنم

اگه هنوز ثبت نام نکردی نخرش 

من خودم خریدم ببین واقعا تایم فیلما انقد زیاده که عملا نمیرسی هیچ کاری بکنی و تدریساشون ام آنچنان نیست همین تایم و خودت بذاری میشی استاد اون درس 

اگه هدفت اینه سال اول قبول شی پیشنهاد میکنم نخری 

امیدوارم بعدا پشیمون نشی

قلم چی بنظرم خوب نیست من الان دوساله قلم چی هستم ولی پشتیبان ندارم هرچی پیگیری میکنم هیچ و اینکه درج ...

ابن خانمه که به من گف ۱۱ تومن هزینه مشاوره هر هفته س اشکالات بچه رو بهش می گیم و......

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه