2777
2789
عنوان

حرفی هست همینجا بگو من دوستی با آقایون رو رد میکنم چون اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست

اگه قرار بر تاپیک زدن باشه ک بیست چهاری باید تاپیک زد ک فلان کاربر اقا درخواست داده

بیخیال نپذیر همین 

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باااید بدونن که پیشنهاد دادنشون هم برای یه سری از خانم ها خوش آیند نیست تا تموم کنن این پیشنهاد بازی ...

خیلی تاثیر گذار بود😆😆😆

ن با این حرفا اینا دس از درخاست دادن نمیکشن

فقط باید بی محلی کرد

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید
درخواست کسیو قبول کنیم بجز پیام دادن دیگه به چی دسترسی داره؟

فقط پیام

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید
اگه قرار بر تاپیک زدن باشه ک بیست چهاری باید تاپیک زد ک فلان کاربر اقا درخواست دادهبیخیال نپذیر همین

این نظر شماست و برای من قابل احترام 

پذیرفتن که نداریم ولی این آقایون که دائم پیشنهاد میدن چراغ سبز و از یه سری از خانما گرفتن که فکر میکنم همه بلهههه 

باااید بدونن که پیشنهاد دادنشون هم برای یه سری از خانم ها خوش آیند نیست تا تموم کنن این پیشنهاد بازی ...

واقعا فکر کردی اینایی که میان درخواست میدن بعد ازین همه مدت نمیدونن همچین چیزیو؟

یا فکر میکنی تو اولین کسی هستی که به این قضیه معترضی؟

کسی که میاد تو سایت خانما، بهشون درخواست میده اصلا در بند غرور و این حرفا نیست که  بخواد بهش بر بخوره

خیلی تاثیر گذار بود😆😆😆ن با این حرفا اینا دس از درخاست دادن نمیکشنفقط باید بی محلی کرد

تاثیرگذار روی آقایونی که نه شخصیت ونه غرور دارن و زیر چونه ی خانما نشستن اینا 🤭نهههه آقایونی که وارد اینجا شدن و این خصوصیات رو دارن اینجا بشون خیلی هم خوشمیگذره😁😁😁

واقعا فکر کردی اینایی که میان درخواست میدن بعد ازین همه مدت نمیدونن همچین چیزیو؟یا فکر میکنی تو اولی ...

کااااش یکم بودن وبجای اینکه پیگیر مجازی که ۹۸٪خانم هستن پیگیر زندگی خودشون و مردانگی خودشون بودن تا حال روزشون این نمیشد 

بین جمع خانما لولیدن اصلااااا چیز قشنگی نیست برای یه اقا

واقعا فکر کردی اینایی که میان درخواست میدن بعد ازین همه مدت نمیدونن همچین چیزیو؟یا فکر میکنی تو اولی ...

اینجور مردها خیلی ضعیف هستن و قدرت اصلاح کردن خودشون رو ندارن 

وبرای کسی که این قدرت و ندار و مزاحم و... ایجاد می‌کنه باید اون شخصیت و‌غرور نداشتشون که اصلانم خورد شدنش براش مهم نیست هزاران بار خوردهزاران هزار بار تا فکر کاذب  نکن  

متوجه نشن اصلا مهم نیست ولی من خورد کردنم رو میکنم  تا بدونن چقدر تنفر انگیزن😁

حرفات کااااملا درست 👌🏻