2777
2789
عنوان

بهم تو جمع گفت بی سرو زبون

95 بازدید | 12 پست

دوستم تو جمع داشت شوخی میکرد گفت فلانی رو بفرستیم جلو بی سروزبونه ما به جاش حرف می‌زنیم

شما باشید ناراحت میشید

من یکم آرومم ولی بی سرو زبون نیستم کسی هم توهین میکنه بهم با آرامش جوابشو میدم

میگفتی ادب و شخصیت من نشونه ضعفم نیست بی حیایی و دریده بودن کارسختی نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا به منم خیلی این حرفو زدن

مثلا یه بار معاون مدرسه گوشی یکی از بچه ها رو گرفت

همه گفتن آره تو آرومی منظم هستی رو تو حساب می برن

اما نه تو نرو تو اگه بری لال میشی

خب؟؟؟بذار بگن😂😂 به اونجام 😁

هرکسی تو کتابِ زندگیش، یه فصلی داره که حتی تو خلوت خودش دوس نداره اونو دوباره بخونه💔🫀

معمولا آدما یه شخصیت از خودشون بهتر ببینن اینجوری میکنن البته همه ی شخصیت ها قشنگه هر انسانی متفاوته حسادت زیاد جالب نیست بهشون بگو سر زبون دارم بهشون بگو خودت برو جلو کلا حرف بزن و بگو من نیاز ندارم کسی جلوم حرف بزنه صد درصد بگو که اندازه خودشو بدونه 

جالب اینه هر وقت کمک درسی چیزی داشته باشه از من میپرسه منم با کما میل کمکش میکنم ولی اون اینطوری خود ...

اصلا بهش رو نده اینجور ادما ارزش دوستی ندارن و به واسطه اینکه به بقیه تو جمع این حرفارو بزنه میخواد خودشو بالا نشون بده عقده ایه