2777
2789

مثلا یه فامیل خیلی دور داره دختره و پنج سال هم از پسره بزرگتره . پسره بهش میگه ابجی . دختره از اینایی هست که رفیق پسر زیاد داره و کلا راحته باهاشون مثلا جلوشون میگه خوار فلانیو ..... و فلانی ک....کشه و فحش خوار مادر میده

یا به شوخی کمر پسرا رو میزنه . یا رونشونو ویشگون میگیره 

پسره که میگه رابطمون خواهر برادریه از صدتا مرد هم مردتره ابجیش  و تایپشم دختر سنگینیه که با همه بگو بخند نکنه 

حالا بنظرتون کراش باشم روش با کلا فراموشش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معیارت اینه واقعا پسره رو با این چیزا میسنجی بعد برا کراش بودن روش نظر خواهی میخوای فک کنم ولش کنی بهتره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب ببین یسری رفتارای دختره برام قابل هضم نیست

خب رفتارای اون به پسره چه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب رفتارای اون به پسره چه

وقتی پسره میگه تایپم دختر سنگینه که رفیق پسر نداشته باشه و با همه بگو بخند نکنه ، پس چرا خودش اجازه اینو میده مثلا دختره دستشو بزنه به کمرش یا دستشو بگیره 

وقتی پسره میگه تایپم دختر سنگینه که رفیق پسر نداشته باشه و با همه بگو بخند نکنه ، پس چرا خودش اجازه ...

ببین گلم هرکسی مسئول رفتار خودشه 

رفتار اون به پسره ربطی نداره

تایپش نیست ولی شوخی کردنی که نمیشه بگه بامن شوخی نکن

ببین پسره براخودش دختر مناسبی میخواد که باب میلشه ولی اونم به چشم دوست میبینه

نمیدون تونستم درست بگم منظورم و یانه

بنظرت پسره بهش حس جن.سی نداره؟

نمیدونم اینو ولی فکر نکنم