2777
2789

.خدا را شکر، خواهرم پیدا شد و من خیلی خوشحال و سپاسگزارم از همه کسانی که دعا کردند و نگران ما بودند.

اما متأسفانه بعد از اینکه ماجرا را تعریف کردم، عده‌ای به من بی‌اعتمادی کردند، حتی ناسزا گفتند و گفتند که دروغ می‌گویم. این حرف‌ها خیلی برایم سخت بود و دلم شکست. من فقط حقیقت را گفتم و خداوند عادل و مهربان است و به نیت دل‌ها نگاه می‌کند، نه به حرف‌های نادرست و نفرین‌های دیگران. من به خدا توکل دارم و می‌دانم که او همیشه حمایتم می‌کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خواهرت چطوره؟ دعواش نکردین؟ ولی خدا خیلی بهشون رحم کرده.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید
الان خواهرت چطوره؟ دعواش نکردین؟ ولی خدا خیلی بهشون رحم کرده.

خوبه خداروشکر ‌‌‌ می‌خوام یه روانشناس خوب پیدا کنم بره پیشش. ولی ای کاش اینجا بازگو نمی‌کردم من فقط میخواستم همه دعا کنند . ولی با کلی حرف زننده رو به رو شدم و چه نفرین هایی ولی خدا آگاهه به نیت و حقیقت من  

خب تقصیر خودتونه یه چی گفتی مردم رو نگران کردی بعد خبر ندادی تاپیک هم قفل کردی

تایپک خودش قفل شد و گزارش های که زدن باعث قفل تایپک شد. من خدا رو دارم قضاوت هم با خود خداست ‌‌اشتباه من بازگو کردن این ماجرا بود  

خوبه خداروشکر ‌‌‌ می‌خوام یه روانشناس خوب پیدا کنم بره پیشش. ولی ای کاش اینجا بازگو نمی‌کردم من فقط ...

نه بابا ولشون کن. اینجا همینطوره اصلا نمیشه حرف زد سریع به ادم توهین میکنن.

ولی خداروشکر که پیدا شد سالم. واقعا من یکی که نگران بوذم خودشم ترسیده؟

بگو توروخدا از این کارا نکن.هیچکس مثل خانواده نمیشه

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید