2777
2789

.خدا را شکر، خواهرم پیدا شد و من خیلی خوشحال و سپاسگزارم از همه کسانی که دعا کردند و نگران ما بودند.

اما متأسفانه بعد از اینکه ماجرا را تعریف کردم، عده‌ای به من بی‌اعتمادی کردند، حتی ناسزا گفتند و گفتند که دروغ می‌گویم. این حرف‌ها خیلی برایم سخت بود و دلم شکست. من فقط حقیقت را گفتم و خداوند عادل و مهربان است و به نیت دل‌ها نگاه می‌کند، نه به حرف‌های نادرست و نفرین‌های دیگران. من به خدا توکل دارم و می‌دانم که او همیشه حمایتم می‌کند

قفل نکن پس

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خواهرت چطوره؟ دعواش نکردین؟ ولی خدا خیلی بهشون رحم کرده.

خوبه خداروشکر ‌‌‌ می‌خوام یه روانشناس خوب پیدا کنم بره پیشش. ولی ای کاش اینجا بازگو نمی‌کردم من فقط میخواستم همه دعا کنند . ولی با کلی حرف زننده رو به رو شدم و چه نفرین هایی ولی خدا آگاهه به نیت و حقیقت من  

گلم اگه واقعا حقیقت است و قضاوتت کردم ازت معذرت می خوام

ولی خودت رو بزار جای ما با شنیدن همچین داستانی خب طبیعیه کسی پشت گوشی باور نکنه...💔

پیش از آنکه درباره راه رفتن کسی نظر بدی، اول کفش هایش را بپوش🙂👟

خب تقصیر خودتونه یه چی گفتی مردم رو نگران کردی بعد خبر ندادی تاپیک هم قفل کردی

تایپک خودش قفل شد و گزارش های که زدن باعث قفل تایپک شد. من خدا رو دارم قضاوت هم با خود خداست ‌‌اشتباه من بازگو کردن این ماجرا بود  

خوبه خداروشکر ‌‌‌ می‌خوام یه روانشناس خوب پیدا کنم بره پیشش. ولی ای کاش اینجا بازگو نمی‌کردم من فقط ...

نه بابا ولشون کن. اینجا همینطوره اصلا نمیشه حرف زد سریع به ادم توهین میکنن.

ولی خداروشکر که پیدا شد سالم. واقعا من یکی که نگران بوذم خودشم ترسیده؟

بگو توروخدا از این کارا نکن.هیچکس مثل خانواده نمیشه