2777
2789

خیلی درهم پیچیده است هرچی نگاه میکنم نمی‌فهمم 

اون پسره سامان چرا اینجوریه اون قسمت چی بود از دهنش در اومد اه 😖

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابااا،این سریال اصلا هیچ ربطی به عشق و عاشقی نداره!

صدا سیما چند ساله اصلا دیگه سریال خانوادگی و درام نمیسازه،فقط پلیسی امنیتی جاسوسی،خسته کننده شده

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه بابااا،این سریال اصلا هیچ ربطی به عشق و عاشقی نداره!صدا سیما چند ساله اصلا دیگه سریال خانوادگی و ...

آخه من تو ایفیلم عربی دیدم  ک همش اسم سامانو صدا می‌کنه سامانم بهش گفت عاشقتم اینا نمیدونم دیه واقعا عاشق میشه یا نه 

عاشق سامان چون تو ایفیلم عربی دیدم همش اسمشو صدا می‌کنه ب جا سامان

بعید می‌دونم

سامان و که پلیس آخر صد در صد میگیره 

چه عشق و عاشقی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

خیلی درهم پیچیده است هرچی نگاه میکنم نمی‌فهمم اون پسره سامان چرا اینجوریه اون قسمت چی بود از دهنش در ...

خیلی گنگه!صدتا ماجرا و داستان باهم پیش میبره،سرو ته هیچکدوم هم معلوم نیست

امیریل ارجمندم اصلاااا تو نقش پلیس خوب نیست ،برعکس پدرش اصلا بازیگر خوبی نیست

سوران چیشدمرد؟

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری امیدی برای رهایی نیست."

من که میگم سامان آخرش میمیره آکوهم یه بلایی سرش میادشایدم هوژان عاشق یکی دیگه شه 

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری امیدی برای رهایی نیست."

آخه من تو ایفیلم عربی دیدم ک همش اسم سامانو صدا می‌کنه سامانم بهش گفت عاشقتم اینا نمیدونم دیه واقعا ...

احتمالا خواب می‌دیده!

اون کار شومان بود

شومان چیکارست ؟ 

مثلا ذهن سامان رو تسخیر کرد؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

سامان میمیره اخرش

جدی؟🥹🥹🥹

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40