2777
2789
عنوان

قبول دارید همه ی کارای ارایشگری آسب زنندس

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 27 پست
منم اقوام خودم دیدم که اینقدر رنگ رو رنگ گذاشتن خصوصا با دکلره با سن کمی که از مادر خودم داشتن موهاش ...

آره واقعا ضرر داره

هم زود سفید میشه ، هم کم پشت میکنه ، هم ساقه خشک میکنه

منم جدیدا زیاد رنگ یا دکلره نمیکنم در سال مثلا ۳بار کافی.

مخالفم 

زندایی ارایشگر تو هاشمیه مشهد رنگ موهاشو از دوبی میارن تند تند هم عوض میکنه موهاشم عین ابریشم 

خودمم جای دیگ کراتین کردم تاپیکامو بخونی میفهمی اصلا ریزش ندارم باید بدونی چطور مراقبت کنی 

کاشت ناخن هم ک صدف هی رشد میکنه باعث نمیشه نازکتر بشه چون باز صدف جدید از پایین میاد بالا و تمام اما با کاشت مژه مخالفم و هیچوقت انجام ندادم گاز چسبش باعث نابینایی واستیگمات  میشه طی چندسال

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا ضرر دارههم زود سفید میشه ، هم کم پشت میکنه ، هم ساقه خشک میکنهمنم جدیدا زیاد رنگ یا دکلره ...

۳بار کمه؟ هر ۳ ۴ ماه مگ ریشه مو چقدر درمیاد؟!

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
۳بار کمه؟ هر ۳ ۴ ماه مگ ریشه مو چقدر درمیاد؟!

قبلا سالی۱۲بار میکردم موهام کم پشت شده بود و رشد نمیکرد

الان هم که سه بار میکنم بیشتر بخاطر حرف مامانمه هی میگه موهاتو رنگ کن شکل پیرزنا شدی😞

قبلا سالی۱۲بار میکردم موهام کم پشت شده بود و رشد نمیکردالان هم که سه بار میکنم بیشتر بخاطر حرف مامان ...

وای خدای من حرفه ایاشم ۱۲ بار نمیکنن 

خودت صورتتو بیشتر از حالت عادی بشوری چی میشه؟ اینکه دیگ رنگه! واقعا کار دیگ نداشتی هرماه ارایشگا؟! خیلی کارت اشتباه همون ۳ بارم زیاده

کراتین ریزش نمیاره شامپوی معمولی وسط شامپو بدون سولفات هات بزن خیلیم خوبه الانم بیشتر پروتیین و بوتاکس میکنن ضمنا برای ریزش مو مزوتراپی کن..دکلره ی زیاد خوب تیست ولی رنگ بع اون صورت مشکل ساز نیست ناخنم من همیشه کاشت دارم به اونجا نمیرسه غصه صدفشو بخورم کلا من موافق اینم ادم به خودش برسع

بعدش باید به مو برسی 

من از ۱۷ سالگی هر سال موهام رنگ میکردم 

چندین سال هم دلکره پشت سر هم 

مشکلی نداره موهام 

اما صددرصد طبیعی یه چیز دیگه هست 

دیگه بعضی اسیبا خوبه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
وای خدای من حرفه ایاشم ۱۲ بار نمیکنن خودت صورتتو بیشتر از حالت عادی بشوری چی میشه؟ اینکه دیگ رنگه! و ...

مال ۱۵ سال پیشه کلاس آرایشگری میرفتم حدود هر۴۰روز میزاشتم...

خودم همیشه رنگ و دکلره میزارم