2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نبود بیدارت کنه یا گوشی رو بذاری رو آلارم عزیزم؟ عیب نداره غصه نخور سال دیگه با خودت میگی چی بود انقد واسش غصه خوردم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
الان این شهریور باید برم امتحان بدم ؟ من میخوام دانشگاه برم امسال دیپلمم تا پاییز میدن ؟

تک ماده هم میتونی بزنی 

ولی به نظرم برو دکتر یا به یه آشنا بگو برات استعلاجی بنویسن چون نمره صفر رد میشه اگه غیبت موجه نباشی

اسی برو شاید یه فکری به حالت کردن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید