2777
2789

بچه ها امشب یه دختر به نامزدم پیام داد نوشت سلام خوبی میشناسی، نامزدم براش نوشت ن نمیشناسم(یعنی پیش من وانمود کرد که نمیشناسه)بعد گفتم نه اینطوری فایده نداره باید بادختره تماس صوتی بگیری ک من بدونم ماجرااز چی قراره به دختره زنگ زد دختره گف یعنی من و یادت نیس؟ 😐نامزدم برگشت باحالت شوخی گفت نه بعد دختره قطع کرد من باز کوتاه نیومدم از طرف نامزدم به دختره پیام دادم، گفتم شوخی کردم باهات بابا 

دیدم دختره برگشت ناز کرد گف نمیخوام😒خیلی سگی از این شوخیا میکنی

من عصبی شدم ب دختره زنگ زدم گفتم من نامزد این پسرم ک بهش پیام دادی چی بینتون بوده گف بخدا هیچی شماره نامزدت تو گوشیم سیو بودبه اسم تنها من زنگ زدم بدونم کیه نامزدت نشناخته منم قطع کردم بعد نامزدت پیام داده گفته چرا من و تو شک میندازی کی هستی تو؟ فقط همین بینمون بوده 💔 نامزدت ب من نگفته ک نامزد داره مثل ابجی داداش بودیم

بعد از اینک من ب نامزدت زنگ زدم نامزدت دوبار بعد اون ب من زنگ زده گفته عکستو بفرس ببینم چ شکلی هستی اسمت کیه و ..

دختره مطلقه اس ۱۸ سالشه برگشت گف اگ میخوای ک نامزدتو برات امتحان کنم

الان چیکار کنم تروخدا هردوتاشون زیر بار نمیرن ک چیزی بینشون بوده حالا مشاور گف باید امتحانش کنی نامزدتووو

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

چ مسخره شده داداشی چیه

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
چ مسخره شده داداشی چیه

ولا بخدا ادم خرفرض میکنن🙄😐

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانم امتحان کنه ک راه رو برای خودش باز کنه تو روکنار بزنه واقعا متوجه نشدی باهمن اسی میخایی با روانت بازیکنن عزیزم بنظرم مشاورتو عوض کن دنبال ی راه حل اساسی باش

گذشتم از گذشته ای که گذشت

ولا بخدا ادم خرفرض میکنن🙄😐

بخدا آدم مخش میگوزه از دست اینا

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
نامزد یعنی چی؟دوست,عقد،نشون کرده؟

نشون کرده

اون مشاور چرا چیزی حالیش نبوده😐

ولی جرا خودمم همین فکرو میکنمممم

میگم نکنه مشاور فیک باشه

ببین من شنیدم مردا رو نباید امتحان کنی

اون خانم امتحان کنه ک راه رو برای خودش باز کنه تو روکنار بزنه واقعا متوجه نشدی باهمن اسی میخایی با ر ...

😑چی بگم واقعن

اخه مثلن دختره برگشت گف ب قران من فقط یبار ب نامزدت زنگ زدم

نامزدت بعد اون ۲ بار بم زنگ زد

وقتی اتفاقی تاریخجه تماس نامزدمو دیدم (دیدم واقعن ۲ بار بوده)

یکی از یکی دیوانه تر مشاورهم ک مرکز حسابطرف مشکل اساسی داره امتحانش کنی؟مشاورت جنس خوب نمیزنه خالصیش ...

😂🤣خودممم حس میکنم. بخدا مشاورم عقل تو کلش نیس

مشاوره مجازیمه😐۶۰۰ دادم 

ایرانسله ،از ایرانسل من لیست تماس هاشو بگیر

لعنت به ایرانسل من بابا اصن لیست تماس نمیده😭