2777
2789
عنوان

میخوام برم دیت ولی از اینکه خانواده امو میپیچونم عذاب وجدان دارم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست
ساکن کره مریخ هستید بعضیاتون فک کنمما ایران زندگی می‌کنیم 💀ولا ک مخ آدم میگوزه با حرفاتون

درسته

ولی خب خانواده داریم تا خانواده 

جدیدا خانواده ها خودشون بچشون رو میفرستن دیت

اره خیلی هم حساس نیستنمثلا ب مامانم بگم اوکیه ولی میدونی نمیخوام وقتی هنوز هیچ جیز جدی نیست بگم بهشا ...

خب همینو به مادرت بگوـ. بگو فقط یه اشنایی هیچیز معلوم نیست حداقل با خبر باشن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لااقل به مادر یا خواهری که باهاش صمیمی هستی بگومامانا بهترین دوستای بچه ها هستن

خواهر ندارم. 

ب مامانم میتونم بگم ولی اخه اصلا هیچ چیز معلوم نیس

حتی خودمم نمیدونم خوشم میاد ازش یا ن

اگه بتونی با مامانت رو راست باشی خیلی خوبه اما اگه نمیتونی تا وقتی جدی نشده حتما بگو نزار اول دلباخته بشی بعد بگی چون بالاخره اونا کمی بیشتر تجربه دارن 

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

مخالفت پدر و مادر هیچوقت از روی خودخواهی  نیست ، هر چقدر ازشون توی کارها و تصمیم های بزرگ مشورت بگیری کمه ، بقول کاربر بالا ، هیچکس ارزش دروغ گفتن به خونوادت رو ندارن ، 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

پوچ هست کلا در این سن شماها خانمی بخواد هدف قرار بده ارتباط بدجنس مخالف آسیب میزنه و دور میشین از اهداف هاتون وفرصت پیشرفت هاتون از دست میدین به علم آگاهی بیاین دیگه جامعه شده محیط ناسالم سراین هیجان احساس هوس ها بفهمین دیگه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خواهر ندارم. ب مامانم میتونم بگم ولی اخه اصلا هیچ چیز معلوم نیسحتی خودمم نمیدونم خوشم میاد ازش یا ن

همون رو هم بگو

بگو صرفا برای آشنایی هست

تو این زمونه اسم جنس مخالف هم اومد خاستی سلام هم بدی باید یکی از اعضای خونواده ت مطلع باشن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟