2777
2789
به به 😍😍🥰منم یزدیم ولی ساکن بندر فعلا

ای جانمممم من زیاد میام یزد 

کدوم بندر؟!

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عباس دیگه 😅

اهاااااا 😂 چخبرااا

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید
هی خوبم سلامتی سما هم شهرتون گرم و شرجه الان ‌

آره اینجا خیلی گرمهههه من یکی که نمیتونم زیاد برم بخاطر اینکه مشکل قلبی دارم زیاد برم تپش قلبم بالا میره و عصبی میشم حالم بده میشههههه

بیشتر ببینید
ای بابا ما هم خیلی گرمه منم بیرون نمیرم ولی دریا قشنگه 😅

آره من شب ها میرم که هوا خنک باشه یکم 

بیشتر ببینید