2777
2789

زد انگشتمو شکوند قربون خدا برم انگشت خودش رفت زیر دستگاه پرس و بخیه خورده ، هیچوقت راضی نیستم بمونه خونه وقتی میمونه خونه عزا میگیرم ، مادرِ سگش یه جوری بچه هاشو تربیت کرده که فکر میکنن زن خدمتکاره ، این و داداشش برای یدونه آب خوردن هم بلند نمیشن خودشون از یخچال بردارن ده ساله دارم تحمل میکنم فقط و فقط بخاطر دخترم که روح و روانش آسیب نبینه ، قدرت جر و بحث کردن ندارم فقط میگم تحمل کنم این چند روز بگذره ، از دیروز مریض شدم دیشب رفتم سرم زدم ، اصلأ انگار نه انگار مریضم میگه غذا بپز منو صبح بیدار کن برم مسافرکشی ، اصلأ خواب نداره منم نمیذاره بخوابم ، صبح ساعت ۴ میره مسافرکشی ۷ میاد میگه پاشو صبحونه بده ، شعورش نمیرسه نمیگه این بدبخت شاید خوابش میاد ، دعوا هم میکنم به هیچ عنوان کوتاه نمیاد هی جلو دخترم بدتر داد و بیداد میکنه ، منم دیگه ظرفیتم پر شده میگم بذار فقط دهنشو ببنده ، این از اینا 

شوهر های خواهرشوهر هام هر سه تاشون به زناشون خیانت میکنن اینو دارن علنا میگن ، یه بار خونه مادرش بودیم دامادش اومد گفت بیا دخترتو صاحب شو من میخوام برم ازدواج کنم دخترت بلد نیست زندگی کنه ، مادرشوهرم به زور دخترشو برد گذاشت خونش ، شوهرِ خواهرشوهرم پرنده فروشی داره همه میشناسنش بخدا از اطرافیان میشنوم میگن با کسای دیگه دیدنش ، از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها 

خلاصه خدا بهم صبر بده دارم کم میارم الانم اومد تو آشپزخونه سر و صدا کرد بدخواب شدم و سردرد دارم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

توروخدا فقط زاییدن بلد نباشید یکم رو تربیت بچه هاتون کار کنید به امام حسین ظلم میکنید در حق اونی که قراره با بچه هاتون زندگی کنه ، یه عمر نفرین پشت سرتون نکشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم ادم زبون نفهم ادمو پیر میکنه

موهام سفید شدن به همون خدا قسم 

ده ساله عوض نشده ، همه جوره باهاش حرف زدم با دعوا با کتک کاری با زبون با مهربانی ولی انگار نه انگار 

من زندگی نمیکنم که فقط دارم تحمل میکنم 

خدایا صبرت بده عزیزم منم یکی دارم حیلی عصبیه پیر شدم از دستش

من اصلأ ازدواجم به خواست خودم نبود بابای آشغالم برام تصمیم گرفت 

مال من عصبیه بداخلاقه بددهنه شلختست ، چند روزه انگشتش اونجوری شده بهونه اومده دستش حموم نمیره ، بخدا قسم بوی لاشه ی سگ میده آدم نمیتونه نزدیکش بشه ، فقط یدونه لباس عوض میکنه فکر میکنه تمیز میشه ، میره مسافرکشی میشینه رو صندلی پشتش عرق می‌کنه عطر میزنه بوی عرق با عطر قاطی میشه منو دخترم دو متر اونورتر میشینیم 

خو این شعورش دروغگو نیست

دروغگو هم هست 

دیروز حالم بد بود گفتم تو این ده سال زندگی مشترک یه بار تو برو از نونوایی نون بخر ، نگو رفته دیده شلوغه نتونسته وایسه اومد گفت تعطیل بود ، رفتم کارنامه دخترمو بگیرم از اونجا هم رفتم نونوایی دیدم بازه ، بخدا دو ساعت تو گرما سرپا تو صف وایسادم نون خریدم اومدم دیدم گوشی به دست نشسته زیر کولر داره تخمه میخوره تف کردم تو صورتش گفتم بی غیرت حداقل بچتو نگه میداشتی تو اون گرما نمونه گرما زده بشه تو به هیچ دردی نمیخوری خدا رو قسم میدم به چادر خاکی حضرت زینب بری زیر ماشین 

دروغگو هم هست دیروز حالم بد بود گفتم تو این ده سال زندگی مشترک یه بار تو برو از نونوایی نون بخر ، نگ ...

منم نفرین میکنم دروغ آدمو زجر میده،ولی میگن نفرین برکت از زندگی میبره

بی محلی کن