2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا اینجورین 😑

604 بازدید | 44 پست

همه شون فاز زن و دختر قوی و مستقل برداشتن 😑🤣 

یه بلاگره هست برای قمه ، پدرش پزشکه 

اسمش (ستاره دانشمند ) 

ماشین و خونه زندگیش همه از پدرشه ، خودش بهش میخوره ۲۶ـ۲۷ سالش باشه هنوز سرکار نمیره 

بعد هروز متن انگیزشی مستقلی میذاره 😑😑🤣 

متاسفانه رُک و بی پرده نظر میدم ، ناراحت نشو 🙏🏻😌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااینستا رو نیستم رو مخمه 

.

چنل تلگرام ربکا قادریو فقط دارم اونم دقیقا بعضی وقتا از خودش تعریف میکنه

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                

منم امشب دیگه تحمل نکردم ، ریپلای کردم ولی بهش گفتم 

فاز برندار ، بدون پدرت هیچی نیستی 😂 

برگشته میگه فاز برمیدارم خوبم برمیدارم ، یه ساله از بابام ۱ میلیون هم نگرفتم 😑🤣 

زحمت کشیدی قهرمان 

کارشون همینه چی بگن بابام خریده؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

باورت میشه من نه بلاگر میشناسم نه اصلااا از خزعبلاتشون خوشم میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

مستقلن دیگهههه

نمیبینی چه حرفه ای بدون کمک های ما پیجشون رشد کردهههه🤡

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یا همه دارن میدوانیا آدم های سمی رو حذف میکنن یا گیاه خوار شدن

خداروشکر دارن یکی پس از دیگری میمیرن