2777
2789

؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

نه

به امضام ایمان دارم. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که اومدیم کاریش نمیشه کرد سعی کنیم خوب و درست زندگی کنیم‌. حقیقتا زور زندگی از ما خیلی بیشتره اون ما رو له می‌کنه ولی ماام باید سعی کنیم دوتا چک بهش بزنیم، حالا شانس آوردیم که مرگ هست وگرنه چقدر یکنواخت میشد😅

اره کاش ب دنیا نمیومدم گوه تو این دنیا ریدم تو دنیات خدا

حالا که اومدیم کاریش نمیشه کرد سعی کنیم خوب و درست زندگی کنیم‌. حقیقتا زور زندگی از ما خیلی بیشتره اون ما رو له می‌کنه ولی ماام باید سعی کنیم دوتا چک بهش بزنیم، حالا شانس آوردیم که مرگ هست وگرنه چقدر یکنواخت میشد😅(مشکل بزرگتر اینه ما فکر می‌کنیم این اتفاقات طبیعی یا انسانی تقصیر خداس)

اوهوممم🥲😅هعی...🥲

آره بخدا من چند وقت پیش رفته بودم گورستان یا همون بهشت زهرا خیلی جالب بود برام چون پیر و جوون، خوشگل یا زشت، پولدار یا فقیر هممون آخرش می‌میریم به یک چشم به هم زدن تمومه کارمون حتی نمی‌دونیم فردا زنده ایم. پس زیاد غصه نخوریم ولی ناامید هم نباید بشی هاا باید تلاش کنی خوب زندگی کنی.

عزیزم میدونم زندکی اسون نیست 

پر از درد و رنجه 

ولی هم اسم ایدیت رو این گذاشتی 

هم در موردش حرف می‌زنی 

مغز آدم خیلی عادت مبکنه به چیزایی که میگی و میشنوی 

وقتی همش ابن تفکرو تقویت کنی حالت بدتر میشه خوب 

واقعا هیچ معنایی تو زندگیت نیست ؟

اوهوم درسته👌ممنون، ارومتر شدم!

بخوای میتونم ادامه بدم😅 ولی اگه میخوای آرومتر بشی خودتو بسپر به هنر کتاب خوب فیلم خوب موسیقی خوب.

امیدوارم گفته هام حال شما و هر کسی که میخونه رو خوب کرده باشه در کل موفق باشی.

عزیزم میدونم زندکی اسون نیست پر از درد و رنجه ولی هم اسم ایدیت رو این گذاشتی هم در موردش حرف می‌زنی ...

نه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم 

من زندگی خوبی نداشتم تا پونزده شونزده سالگی 

نمیتونم اینجا توضیح بدم اگه دوس داشتی تو خصوصی میتونم برات توضیح بدم 

واقعا اغراق نمیکنم خیلی اوضاع سخت و بدی بود 

ولی یه روز تو پونزده سالمی نشستم و تصمیم گرفتم و به خودم قول دادم که زندکی مو تغییر میدم 

پول هم نداشتم 

اوضاع خونوادم انقدری خوب نبود 

ولی جواب داد اون تصمیم و تلاشا 

الان نمیگم زندگیم فوق العادست 

منم کلی درد و رنج دارم هنوزم 

گاهی مثه تو به مرگ هم فکر میکنم 

ولی زندگیم خیلی بعد از اون تصمیم عوض شد 

تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم من زندگی خوبی نداشتم تا پونزده شونزده سالگی نمیتونم اینجا توضیح بدم ا ...

من هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه

من باید بمیرم. 

بیشتر ببینید